Actual International

Fiul fostului președinte american iese la rampă: Tot ceea ce vor să facă este să-l „prindă pe DONALD TRUMP”!

Fiul fostului președinte american iese la rampă: Tot ceea ce vor să facă este să-l „prindă pe DONALD TRUMP”!

Eric Trump iese cu o declarație despre situația creată în jurul tatălui său, percheziționat la el acasă de către FBI, și afirmă cu curaj că de fapt ”capul” lui Donald îl vor.

Fiul fostului președinte american iese la rampă: Tot ceea ce vor să facă este să-l „prindă pe DONALD TRUMP”!

Fără pic de agresivitate, umil, oftând, fiul lui Donald Trump iese cu o declarație la rampă și rupe tăcerea. El a apărut într-o emisiune a TV Fox, unde a oferit și primele declarații publice, după ce FBI a percheziționat reședința Mar-a-Lago din Florida a fostului președinte al Statelor Unite ale Americii.

Despre toate acestea a scris chiar fiul Eric Trump pe pagina lui oficială de Facebook.

Eric Trump, fiul fostului președinte american Donald Trump, a lansat luni, 8 august, un indiciu potrivit căruia tatăl său ar putea fi pregătit să se întoarcă în campania prezidențială, în timp ce a criticat perchezițiile FBI la reședința fostului președinte.

Nicio familie din istoria Americii nu a încasat ‘mai multe săgeți în spate’ decât a mea”, a mărturisit oftând Eric.

În timpul unei apariții la emisiunea „Hannity” de la Fox News, Eric Trump i-a acuzat pe democrați că au orchestrat percheziția care a avut loc în cursul zilei pentru că „nu vor” ca tatăl său să candideze din nou la președinție în 2024, dar a recunoscut, pentru prima dată, că speră ca fostul președinte „să iasă și să-i învingă” încă o dată.

Tot ceea ce vor să facă este să îl prindă pe Donald Trump. Strâng bani pentru asta, trimit e-mailuri de strângere de fonduri despre asta, se laudă în fața camerelor de filmat cu asta. Se duc după el, îl citează„, a spus fiul lui Trump.

În fiecare zi primim o altă citație, iar ei o fac dintr-un singur motiv: pentru că nu vor ca Donald Trump să candideze și să câștige din nou în 2024. Despre asta este vorba astăzi„, a mai spus tânărul Trump, în același context.

Mai multe surse au declarat și pentru Fox News că perchezițiile FBI au legătură cu materialele pe care fostul președinte le-ar fi adus la reședința sa privată după încheierea mandatului său.

Această presupunere a fost sesizată Departamentului de Justiție de către Administrația Națională a Arhivelor și Înregistrărilor (National Archives and Records Administration), care a declarat că a găsit deja materiale clasificate în 15 cutii la reședință, potrivit media.

Foto: Facebook/Eric Trump