Info Actual > Showbiz > Florin Salam a făcut-o discret. Roxana Dobre nu s-a putut abține și a postat imaginea
Showbiz

Florin Salam a făcut-o discret. Roxana Dobre nu s-a putut abține și a postat imaginea

Florin Salam a făcut-o discret. Roxana Dobre nu s-a putut abține și a postat imaginea

Florin Salam a făcut-o discret. Roxana Dobre nu s-a putut abține și a postat imaginea pe o rețea de socializare. Roxana Dobre este femeia care i-a cucerit inima manelistul Florin Salam.

 

Roxana Dobre și Florin Salam s-au hotărât și au făcut-o discret

Cei doi au decis să se cunune civil și să aibă parte de un moment important în viața lor: căsători civilă. Îmbrăcată în alb, cu o rochie mulată și decolteu, Roxana Dobre a venit la brațul lui Florin Salam în fața stării civile și a devenit familia sa și sprijinul cel mai mare.

La evenimentul organizat cu mare discreție, cunoscutul manelist a purtat un costum negru, format din cămașă sacou și pantaloni la dungă, iar look-ul a fost completat de o pereche de ochelari de soare.

Cum accesoriile nu puteau lipsi nici din ținuta Roxanei, acesta poartă un colier impunător la gât, iar mâinile îi sunt împodobite de brățări cu cristale.

Buchetul miresei nu a putut fi trecut cu vederea. Roxana Dobre ține în mână un buchet superb, alb, care se asortează perfect cu rochia.

 

Fotografia a fost încărcată pe rețelele de socializare de către Roxana Dobre, iar fanii care o urmăresc au putut vedea chiar momentul în care Florin Salam semnează actele, el fiind cu pixul în mână pe documentele oficiale.

Roxana Dobre a declarat în urmă cu ceva timp, legat de o posibilă căsătorie, că își dorește un eveniment discret, care să nu aibă loc în România.