Actual

Fostul soţ al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a fost înmormântat. Informații exclusive

Fostul soţ al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a fost înmormântat. Informații exclusive

Yoav Stern, a fost înmormântat, în cadrul unei ceremonii discrete. Vă prezentăm, în exclusivitate, noi informații despre tragedia care a șocat lumea afaceriștilor.

Israelianul care i-a fost soț Oanei Cuzino între anii 2002-2014, și care are o fiică din relația cu vedeta TV, pe Naomi Stern, a murit în urma unui accident casnic. Afaceristul milionar a căzut de pe o terasă din propria curte a vilei din Snagov.

Yoav Stern și fiica lui, Naomi

Camerele de supraveghere ale proprietății au surprins incidentul dramatic, astfel Poliția a reușit să lămurească rapid circumstanțele producerii accidentului cu urmări deosebit de grave: multiple hemoragii cerebrale și leziuni ale plămânilor.

Afaceristul menținea o relație foarte apropiată cu fiica sa, chiar dacă s-a despărțit de mama ei, Oana Cuzino

Afaceristul în vârstă de 70 de ani a fost transportat de urgență la spitalul Elias din Capitală, în stare comatoasă, iar apoi a fost transferat într-un spital din Israel – potrivit unui comunicat oferit de unitatea sanitară din București. Nici medicii din Israel însă nu au putut să facă o minune. Yoav Stern a murit pe 27 aprilie, la 10 zile de la accident.

Vineri a fost condus pe ultimul drum

Anunțul morții și datele privind înmormântarea transmise de familia afaceristului către apropiați.

Vineri, la orele 14.00, într-o ceremonie restrânsă la care a participat și fiica Naomi, dar și părinții, frații și rudele afaceristului, Yoav Stern a fost înmormântat după tradițiile evreiești, într-un cimitir din regiunea Ein Carmel din nordul Israelului.

Filmarea care „a lămurit” misterul leziunilor grave

Poliţia din Snagov, unde se află locuința în care s-a petrecut accidentul, a primit imagini filmate de camerele de supraveghere. Acestea au surprins momentul în care omul de afaceri Yoav Stern a suferit un accident uluitor.
Bărbatul este arătat mergând cu spatele, pe o mică terasă fără balustradă de protecție. La un moment dat, calcă pe lângă marginea neîmprejmuită și cade în cap, de la o înălțime de circa  un metru și jumătate.

Un bărbat l-a văzut imediat și a sunat la 112

După cum se vede pe filmare, un bărbat aleargă spre afacerist, sesizând imediat incidentul. După ce îl vede pe Yoav Stern prăbușit, martorul aleargă în direcția opusă.