Actual Diverse

Foto. Statuia lui Gigi Becali, vandalizată în mod satanist. Incident șocant la Scornicești

Foto. Statuia lui Gigi Becali, vandalizată în mod satanist. Incident șocant la Scornicești
Facebook

I-au pus gând rău statuii lui Gigi Becali, pentru că nu este prima dată când sărmana formă fără viață este vandalizată. Nu a terminat bine de ”numărat oile furate” că latifundiarului de la Pipera i-a mai apărut o problemă: statuia lui a fost vandalizată într-un mod grotesc. O persoană necunoscută i-a vopsit ochii și gura cu roșu și i-a lăsat un mesaj macabru scris pe piept.

Sărmana statuie, încă o dată vandalizată. Textul care stă scris pe bustul lui Gigi Becali este halucinant. FOTO

Aflată la răscruce de drumuri, amplasată pe un drum național din Olt, între Pitești și Slatina, statuia este așa de mare că este imposibil să nu fie văzută de trecătorii prin regiunea respectivă.

Bustul lui Gigi Becali este solid construit, are o înalțime de 1 metru 80, și o  greutate de câteva sute de kilograme. El a  fost amplasat chiar pe marginea  drumului, la umbra unei sălcii. Statuia pare ca veghează, pe toți oamenii care tranzitează zona respectivă.

Pe pagina de Facebook Gazeta Oltului a apărut marți, 8 noiembrie 2022, știrea anunțul potirivit căruia bustul lui Gigi Becali din Scornicești, județul Olt, a fost vandalizat. Statuia patronului echipei de fotbal FCSB a fost vopsită, iar pe piept este scris mesajul „Mori”.

Realizarea și amplasarea bustului a avut loc la inițiativa unui fan înrăit, al echipa Steaua, proprietarul unei pensiuni din orașul Scornicești. Creaţia artistică îi apaţine unui localnic, cunoscutul pictor și sculptor Cătălin Mihalache, amplasat în Scornicești, care este, după cum bine se știe, localitatea natală a lui Nicolae Ceaușescu, în județul Olt, amplasată pe drumul european Pitești – Slatina.

Potrivit presei locale, Poliția nu s-a sesizat, cel puțin deocamdată, în acest caz.

Amintim că o situație asemănătoare a avut loc câțiva ani în urmă, când pe fața sculpturrii a apărut un desen obscen care nu poate fi descris nici măcar în cuvinte.

Pe paginile de socializare, fetele sărută cu drag corpul înmărmurit, în timp ce alții se pare au o problemă sau cu statuia sau cu omul care i-a dezamăgit, financiar probabil, într-un fel sau altul. Cel mai bine să lăsăm oamenii legii să găsească răspunsul la întrebările cine și mai ales de ce.