Actual Diverse

Fotomodel Playboy, condamnat la peste 10 ani de închisoare. A ucis un medic care o plătea pentru relații intime

Fotomodel Playboy, condamnat la peste 10 ani de închisoare. A ucis un medic care o plătea pentru relații intime
people.com

Un fost fotomodel Playboy a fost condamnată marți la cel puțin 10 ani de închisoare, după ce a acceptat un acord de recunoaștere a vinovăției în cazul crimei abominabile comise în anul 2019, în Las Vegas, când un cunoscut psihiatru din California a fost omorât în bătaie.

Fost fotomodel Playboy celebru, condamnat la peste 10 ani de închisoare după ce a recunoscut că a comis o crimă abominabilă

Kelsey Turner, care ar fi apărut în Playboy Italia și Maxim, a primit o pedeapsă cu închisoarea între 10 și 25 de ani într-o sală de judecată din Clark County, Nevada, pentru rolul ei în moartea doctorului Thomas Burchard.

Condamnarea divei blonde vine la două luni după ce ea a recunoscut uciderea doctorului Thomas Burchard, în vârstă de 71 de ani, un psihiatru californian cu care se întâlnea, înainte ca trupul acestuia să fie găsit în mașina ei, în martie 2019.

În urma acestei descoperiri sinistre, Kelsey  Turner și iubitul de atunci, Jon Kennison, au fost arestați, iar primul a pledat în cele din urmă, în luna noiembrie a anului 2022, în favoarea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Prin pledoaria de vinovăție, denumită Alford, după un precedent, potrivit legislației americane, un acuzat își susține nevinovăția, dar admite că probele acuzării ar duce probabil la un verdict de vinovăție.

Manevra juridică i-a permis lui Turner să sară peste proces, primind totodată o sentință mai ușoară pentru acuzația de crimă de gradul doi. Ea are dreptul de a face acum apel la sentința dată în aceste zile.

Foto: people.com

Povestea este de-a dreptul halucinantă și include un triunghi amorros ciudat

Medicul, care se afla într-o relație intimă și „tranzacțională” cu Turner, după cum au descris procurorii de caz, a fost ucis și îndesat în mașina lui Turner în martie 2019, potrivit Las Vegas Review-Journal.

Iubitul de atunci, Jon Kennison, a pledat deja vinovat pentru aceeași acuzație, recunoscând în fața procurorilor că l-a ucis pe Burchard cu o bâtă de baseball și că a ajutat-o pe Turner să ascundă cadavrul medicului într-un Mercedes-Benz C300 albastru.

Procurorii au declarat că este vorba despre un triunghi amoros ciudat a început cu o relație din mai-decembrie între Turner și Burchard, un psihiatru pentru copii bine cunoscut în apropiere de California.

S-a găsit o explicație pentru moartea bruscă a medicului. Renumit pentru generozitatea sa, doctorul îi distra adesea pe pacienții din cabinetul său cu trucuri de magie și, chiar și după ce s-a pensionat, a continuat să lucreze patru zile pe săptămână pentru ca pacienții săi să aibă parte de îngrijirea de care aveau nevoie.

Generozitatea practicianului aparent înstărit, spun avocații, ar fi dus în cele din urmă la moartea sa prematură.

Pentru a demonsta aceasta chiar și anchetatorii au declarat că Turner și Burchard, la un moment dat, înainte de moartea acestuia, au început să se întâlnească și au încheiat un aranjament prin care psihiatrul specializat în tratarea copiilor îi plătea vedetei Playboy chiria pentru cel puțin un an.

Astfel potrivit procurorilor, citați de presa externă, se pare că fostul top model a strâns o mică avere de peste 300.000 de dolari de la beneficiarul ei mult mai în vârstă, care plătea și chiria lunară de 3.200 de dolari pentru apartamentul luxos din Las Vegas al ei, dar și al celuilalt iubit.

Totul a funcționat până la un moment dat. În noiembrie 2019, plățile au încetat brusc, iar Burchard a călătorit din California la Vegas pentru a-i spune lui Turner că nu mai poate plăti factura, ceea ce a dus la o altercație fizică pe un drum din deșert, în zona rurală a statului Nevada.

Turner și iubitul ei de atunci l-ar fi ucis pe Burchard în bătaie, cu o bâtă, iar ulterior i-ar fi băgat cadavrul în portbagajul vehiculului de lux al lui Turner.

Judy Earp, cealaltă iubită a lui Burchard de 17 ani, a confirmat că partenerul ei de atunci, medicul, a fost furnizorul modelului timp de mai mulți ani și a decris-o pe vedeta Turner „la fel de rea ca Charles Manson” , într-un scurt interviu acordat pentru KTNV, afiliatul ABC din Las Vegas.