Actual

George Simion, liderul AUR, se însoară! Când și unde va avea loc nunta

George Simion, liderul AUR, se însoară! Când și unde va avea loc nunta
paranteze.md/fanatik.ro

Liderul AUR, George Simion a anunțat data la care va avea loc nunta sa. Astfel, acesta urmează să se căsătorească cu aleasa lui, în această vară, pe data de 27 august 2022.

În seara zilei de miercuri, 08 iunie 2022, la România Tv, George Simion, a declarat că el și  iubita lui, Iulia, au decis să-și unească destinele: „Eu mă căsătoresc. Am luat pe 27 august!”.

Prezentatorul emisiunii de la RTV, Ioan Korpos, l-a întrebat pe George Simion: „M-aţi invitat şi pe mine. Ce spune viitoarea soţie”?

Iar răspunsul lui George Simion la această întrebare a fost : „S-a învăţat. E foarte bine că n-am scos-o în faţă. Pentru că n-am scos-o în faţă, domnul Bot spunea că sunt Rocky, adică mă făceau şi homosexual când am intrat în Parlament, pentru a-i face pe alegătorii AUR, care sunt creştini practicanţi, să se îndoiască de mine”.

Cine este și cu ce se ocupă viitoarea soție a lui George Simion, Iulia?

Viitoarea soție a lui George Simion, Iulia Burcea, este absolventă a Facultății de Drept. De asemenea, a absolvit și o formă de master în administrarea afacerilor la Universitatea București. Iulia locuiește  în București și ocupă o funcție de controlor financiar la o multinațională, specializată în tehnologie pentru securizarea tranzacțiilor electronice.

Unde va avea loc fericitul eveniment și ce își mai dorește Simion?

Nunta lui George Simion și a iubitei lui va  avea loc în județul Vâlcea, localitatea Maciuca.

În altă ordine de idei, liderul AUR a spus că își dorește foarte mult să aibă copii. Referitor la acest subiect, liderul AUR,  a spus : „La Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”.

Revenind la subiectul “nuntă”, George Simion nu s-a ferit să invite pe toată lumea la importantul eveniment din viața lui, declarând următoarele:  ”Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“.