Info Actual

Info Actual > Showbiz > Grațiela Duban aruncă bomba! „Giță e inofensiv pentru femei!”
Showbiz

Grațiela Duban aruncă bomba! „Giță e inofensiv pentru femei!”

Grațiela Duban aruncă bomba! „Giță e inofensiv pentru femei!”

Grațiela Duban aruncă bomba! „Giță e inofensiv pentru femei!” Declarațiile Gabrielei Duban despre presupusa sa relație cu Ghiță, sunt pe cale să arunce showbizul în aer.

Poaspăt eliminată de la „Survivor România”, soția lui Andrei Duban a vorbit, într-o intervenție telefonică, în emisiunea „Fan Arena”, de pe Kanal D. Actrița a ținut să lămurească una dintre cele mai importante acuze care i s-au adus. Fanii emisiunii au speculat că între Gabriela și Ghiță ar fi fost ceva mai mult decât o prietenie platonică.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nici o femeie.  Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic?

Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el”, a declarat Grațiela Duban la FanArena.

Concurenta a mai precizat că îi este foarte dor de familie, iar primul lucru pe care-l va face când va ajunge acasă va fi să-și îmbrățișeze soțul și copilul. Având în vedere situația actuală din țară, Grațiela Duban va trebui să stea timp de 14 zile în izolare din cauza coronavirusului.