International

Halucinant. Un spion ucrainean susține că Vladimir Putin ar putea fi mort și că sunt folosite trei dubluri. FOTO

Halucinant. Un spion ucrainean susține că Vladimir Putin ar putea fi mort și că sunt folosite trei dubluri. FOTO
Libertatea/Colaj

O nouă ipoteză halucinantă a fost emisă în aceste zile de către un spion ucrainean care crede că Putin a murit demult și se folosesc acum trei corpuri diferite pentru a-l arăta lumii pe cel mai de temut lider.

Halucinant. Un spion ucrainean susține că Vladimir Putin ar putea fi mort și că sunt folosite trei dubluri. FOTO

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi de fapt mort și folosește cel puțin trei dubluri de corp, susține un spion ucrainean.

Potrivit generalului-maior Kyrylo Budanov, un spion ucrainean care este șeful serviciilor secrete militare ucrainene, Vladimir Putin ar putea fi mort. Vorbind duminică, 30 octombrie 2022, cu reporterul Mail on Sunday, Budanov a afirmat că președintele rus ar putea folosi trei dubluri care au suferit operații de chirurgie plastică pentru a-l imita pe Putin la evenimentele publice.

Imagini de anul acesta. Putin, în două ipostaze diferite. Foto: A1

Ce indicii prezintă noua teorie

”Trei persoane care continuă să apară, dar câte sunt, nu știm. Toți și-au făcut operații estetice pentru a arăta la fel. Marea întrebare este dacă adevăratul Putin mai există. Singurul lucru care dă de gol aceste dubluri este înălțimea lor. Este vizibilă în videoclipuri și fotografii. De asemenea, gesticulația, limbajul corpului și lobii urechilor, deoarece sunt unici pentru fiecare persoană”, spune generalul spion ucrainean.

Diferite ipostaze si diferite fețe ale lui Putin. Câte asemănări și câte deosebiri descoperiți. Foto: Foreign Policy

Șeful spionajului ucrainean a declarat în același context că o schimbare la Kremlin a fost în cele din urmă inevitabilă. De asemenea, el a adăugat că speră ca guvernul britanic să continue să sprijine țara sa atât în sens economic, cât și politic.

„Suntem foarte recunoscători pentru asistența pe care o oferă guvernul dumneavoastră. Sperăm că Marea Britanie nu numai că va continua sprijinul politic, economic și militar, dar îl va spori. Avem mare nevoie de sisteme de apărare aeriană”, a subliniat el, potrivit uk.news.yahoo.com.

Personajul Putin este încă un mister. Serviciilor secrete din întreaga lume nu le-a rămas altceva de făcut decât să analizeze mai departe aparițiile publice și discursurile celui mai de temut lider al planetei.