Actual Diverse

Hoții care au intrat peste familia unui afacerist au cerut și „rețeta celebrilor mici de Bulbucan”. Au luat și mulți bani

Hoții care au intrat peste familia unui afacerist au cerut și „rețeta celebrilor mici de Bulbucan”. Au luat și mulți bani
banatulazi.ro

În localitatea Peștișu Mare din judeţul Hunedoara, mai mulți tineri, cu cagule pe cap, au intrat în casa unui om de afaceri a cărui firmă produce mici de Bulbucan. În casa omului de afaceri soția și copiii afaceristului hunedorean au fost tâlhăriți de tinerii hoți: toți membrii familiei au fost legați și soția a fost obligată să spună unde sunt banii.

Familia unui om de afaceri din Hunedoara a fost tâlhărită în propria casă

Familia omului de afaceri, respectiv soția și unul dintre copiii acestuia, se aflau acasă chiar în momentul în care aceasta a fost spartă. După ce hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil, aceștia i-au cerut femeii să-i dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Aflată sub ameninţare, femeia le-a spus tâlharilor unde se afla o sumă de 30.000 de lei. În afară de a cere bani, tâlharii au mai ce­rut și rețeta celebrilor mici de Bulbucan, așa ca să se distreze. Femeia înspăimântată le-a spus și rețeta de mici.

În timpul spargerii, la un moment dat, a revenit acasă şi cel de-al doilea copil, care a fost şi el legat de tâlhari. Apoi, hoţii mascați s-au făcut nevăzuţi cu banii luați din casa afaceristului hunedorean.

Polițiștii îi caută pe hoți

Ca urmare a faptelor întreprinse, autoritățile îi caută pe tâlharii în cauză. Până în acest moment, oamenii legii din municipiul Hunedoara nu au reuşit să dea de urma hoţilor. Mai mult, aceștia susțin că nu se pot da amănunte din anchetă, de­oarece ar dăuna acesteia.

Ce a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara referitor la acest caz

În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a transmis următoarele: „Poliția mu­ni­ci­piului Hunedoara, în colaborare cu po­litiștii Serviciului de Investigații Crimi­nale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâl­hărie calificată. Cercetările vizează iden­tificarea autorilor și luarea măsurilor le­gale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”.

Cum a reacționat omul de afaceri a cărui familie a fost tâlhărită în propria casă

În momentul în care omul de afaceri a revenit acasă, acesta a crezut că este vorba de o glumă, văzând toată familia legată. Polițiștii nu au reușit nici până acum să dea de urma tâlharilor, potrivit celor scrise de mesagerulhunedorean.ro.