Diverse

I-a băgat pe frații Tate în închisoare, acum a fost ea reținută. Greta Thunberg, târâtă de polițiștii germani și aruncată în dubă

I-a băgat pe frații Tate în închisoare, acum a fost ea reținută. Greta Thunberg, târâtă de polițiștii germani și aruncată în dubă

Greta Thunberg s-a numărat printre activiștii care au protestat marți împotriva demolării cătunului Luetzerath din Germania, care să permită extinderea unei mine de cărbune. Ea s-a alăturat protestului vineri.

Potrivit Reuters, citat de Agerpres, suedeza a fost reținută în timp ce se află la mina de suprafaţă Garzweiler 2, la aproximativ nouă kilometri de Luetzerath. Pentru că s-a împotrivit, a fost luată pe sus de polițiști, apoi însoțită către dubele poliției.

”Vom folosi forţa pentru a vă aduce la un control al identităţii, aşadar vă rugăm să cooperaţi!”, le-ar fi spus un poliţist german celor din grupul de activişti, conform unor imagini video de la locul protestului.

„Adusă de noi împreună cu acest grup în afara zonei de pericol imediat, în vederea stabilirea identităţi”

‘”Greta Thunberg făcea parte din grupul de activişti care s-au îndreptat către gardul de protecţie. Ea a fost însă oprită şi adusă de noi împreună cu acest grup în afara zonei de pericol imediat, în vederea stabilirea identităţii”, a pprecizat un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul german Aachen.

Până în acest moment nu se știe ce se va întâmpla cu Greta, nici cu grupul de activiști din care aceasta face parte.

Cum i-a băgat Greta pe frații Tate în gura anchetatorilor

Disputa dintre Andrew Tate și Greta Thunberg a început când aceasta, într-o postare, le spunea oamenilor să renunțe la mașini. Cei doi au început să se ironizeze reciproc, iar cel supranumit Cobra a avut o scăpare în online.

În timp ce se afla în casa lui, fumând tacticos dintr-un trabuc, în clip apare o persoană care-i aduce două cutii cu pizza, iar milionarul s-a asigurat că acele cutii nu sunt din materiale reciclate. Atunci s-a văzut și că pizza a fost comandată de la un lanț românesc.

Procurorii români care-l urmăreau de o bună bucată de vreme și-au dat seama imediat că se află în România, iar pentru cei doi frați a început calvarul.