Actual

Imagini de necrezut. Un tânăr a reușit să fure un bancomat de criptomonede în plină zi, dintr-un mall aglomerat din Timișoara

Imagini de necrezut. Un tânăr a reușit să fure un bancomat de criptomonede în plină zi, dintr-un mall aglomerat din Timișoara

Un bancomat de criptomonede a fost ținta unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea arădeană Vinga. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care acesta a scos aparatul din priză și l-a cărat până la mașină cu un utilaj de transport paleți. Extrem de natural, tânărul nu a dat nimic de bănuit, într-o perioadă a zilei în care mall-ul era destul de aglomerat.

Furtul a avut loc vineri seara, iar autorul este un tânăr în vârstă de 19 ani!

Firma care deținea bancomatul a anunțat dispariția aparatului doar a doua zi, după ce au constatat dispariția acestuia și au verificat înregistrările de pe camerele de supraveghere. Se pare că hoțul a scos dispozitivul din priză, l-a așezat pe un transpalet și l-a cărat la mașină, înainte de ora de închidere a magazinului. Le-a spus paznicilor că este de la serviciul de mentenanță și că duce aparatul la service.

După ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii l-au găsit pe hoț și l-au ridicat dintr-o casă din localitatea arădeană Vinga. Ofițerii au recuperat și o parte din bani, peste 180.000 de lei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă despre dispariţia bancomatului de criptomonede:

”Astăzi, 9 aprilie (n.r. sâmbătă) , poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, din incinta unui complex comercial din Timişoara, a fost sustras un bancomat de cryptomonede. În cursul zilei de astăzi (n.r. sâmbătă), poliţiştii au depistat în localitatea Vinga, judeţul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiţi îngropaţi în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localităţii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei”, au transmis sâmbătă reprezentanţii IPJ Timiş.