Actual

Încă o săptămână fară apă caldă pentru bucureșteni! Ce zone sunt afectate

apă caldă bucureștenii
sursa foto:arhiva companiei

Potrivit unui anunț al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A., începând de luni, 27 mai, vor avea loc lucrări de modernizare, înlocuire și reparații la conductele rețelei primare în sectoarele 2, 4, 5 și 6 ale Capitalei. Astfel, se va sista frunizarea de apă caldă.

Pentru a aborda problemele apărute, dispeceratele CMTEB și echipele de intervenție vor lucra non-stop. Termenele inițiale pentru repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare sunt stabilite înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora și de starea conductelor.

Pe măsură ce lucrările sunt finalizate și dacă alimentarea cu agent termic permite, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai devreme decât termenul estimat inițial, informează profit.ro.

Care sunt zonele afectate?

Potrivit anunțului CMTEB, se vor efectua:

1. Lucrări de modernizare la conductele rețelei primare în Sectorul 2, zona Șoselei Ștefan cel Mare. Furnizarea apei calde către 13 puncte termice va fi oprită până la 3 iunie 2024.
2. Reparații la conductele termice în Sectorul 2, pe străzile Bodești și Șoseaua Pantelimon. Furnizarea apei calde va fi întreruptă până la 28 mai 2024.
3. Înlocuirea conductelor în Sectorul 4, zona Reșița. Furnizarea apei calde către 13 puncte termice va fi sistată până la 1 iunie 2024.
4. Reparații la conductele termice în Sectorul 5, pe strada Malcoci. Furnizarea apei calde către 5 puncte termice va fi oprită până la 31 mai 2024.
5. Lucrări de reparații la conducta termică pe Calea Giulești din Sectorul 6. Furnizarea apei calde va fi suspendată până la 28 mai 2024.
6. Reparații la conducta termică pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6. Furnizarea apei calde va fi întreruptă până la 31 mai 2024.