International

Încă unul. Dimitri Medvedev copiază modelul țarului rus și vrea să divorțeze

Încă unul. Dimitri Medvedev copiază modelul țarului rus și vrea să divorțeze

„Voia boierului”. Așa spun femeile rusoaice sau cele din fostele țări ex-sovietice, când bărbații vor să divorțeze de ele. Dragoste cu de-a sila nu se poate. Sau pur și simplu unii bărbați sovietici merg pe cărarea deja bătătorită de șefii și liderii lor.

Încă unul. Dimitri Medvedev copiază modelul țarului rus și vrea să divorțeze

Până nu demult erau văzuți ca fiind un cuplu solid, bătătorit în timp, rezistent peste toate intemperiile abătute asupra Federației Ruse. Dar iată că nu este așa. Pe 7 iulie 2022 au apărut primele zvonuri în presă referitoare la separarea cuplului „solid”, format din Dmitri Medvedev și Svetlana. Ultima dată, cei doi au fost surprinși împreună, în public, în urmă cu mai bine de doi ani, în timpul unei slujbe de Crăciun.

Dmitri Medvedev este un apropiat al liderului de la Kremlin, fost președinte și prim-ministru al Rusiei. Stă și acum în partea dreaptă sau stângă a lui Putin. Pe cei doi, presa internațională i-a filmat chiar pe timp de pace, în timp ce ”jonglau” cu masa pe care erau așezați soldații în miniatură și armatele lor de jucărie. S-au jucat și în realitate, plasându-și rolurile de președinte al statului rus, de la unul la altul. De la joacă și până la realitate a fost doar un pas.

Copiază modelul țarului

Medvedev ar intenționa să divorțeze acum de actuala soție, Svetlana, spun sursele apropiate Kremlinului. Dmitri și Svetlana Medvedev s-au căsătorit pe vremea când ambii aveau vârsta de 28 de ani, fiind prieteni încă din copilărie.

Este un model pe care l-am văzut și la Putin. Președintele de azi al Rusiei a divorțat de prima soție, Ludmila Aleksandrova, după 30 de ani de mariaj.

Cei doi soți, la partaj ar avea ceva avere de împărțit, dar potrivit tacticilor oligarhilor ruși, oficial, bunurile sunt destul de bine camuflate, fiind trecute pe nume diferite sau în offshore.

Foto: evz