Actual Diverse

Incredibil cum șeful ATI de la Spitalul Călărași a fost prins drogat la volanul mașinii. VIDEO

Incredibil cum șeful ATI de la Spitalul Călărași a fost prins drogat la volanul mașinii. VIDEO
Infoactual

Din seria incredibil dar adevărat face parte și următoarea poveste care a avut loc marți, 1 noiembrie 2022. Șeful secției ATI a Spitalului Călărași a fost prins de polițiști în trafic, drogat, la volanul propriei mașini cu care se deplasa pe drumurile publice ale țării.

Incredibil cum șeful ATI de la Spitalul Călărași a fost prins drogat la volanul mașinii. VIDEO

Se deplasa în trafic ca orice cetățean de rând, dar când mașina a fost oprită de polițiștii de la rutieră, marea le-a fost mirarea oamenilor legii când au descoperit că persoana de la volanul mașinii este chiar șeful ATI de la Spitalul Călărași, care pe deasupra s-a mai dovedit a fi și sub influența substanțelor … psihotrope. Mai exact: drogat.

Şeful ATI de la Spitalul Județean Călărași s-a ales cu dosar penal, după ce a a fost prins, marți, drogat la volan, potrivit primelor informații.

Potrivit presei locale, în seara zilei de ieri, în urma unui control în trafic, Kovacs Emerich, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă – Şef Secţie ATI la spitalul Județean Călărași, a fost prins conducând maşina sub influenţa drogurilor. În urma testării cu aparatul DrugTest, șoferul a ieșit pozitiv la canabis.

”La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomița, pozitiv la THC-5 (cannabis)”, a transmis, marţi, IPJ Călărași, potrivit presei locale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, așa cum se procedează standard în astfel de cazuri.

Actualmente, consumul de droguri la volan este în continuă creștere. Raziile din trafic au arătat că nu puține sunt cazurile în care șoferii se urcă la volan și circulă pe drumurile publice după ce au consumat droguri, așa cum au anunțat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, pe contul de Facebook al instituției. Ca dovadă este cazul prezentat mai sus, unde culmea ironiei este că fiind medic ATI, mulți oameni își lasă viața pe ”mâinile” lui.