Actual Politică

Incredibil cum un deputat român își vinde mașina ca să plătească factura la energie. Foto

Incredibil cum un deputat român își vinde mașina ca să plătească factura la energie. Foto
Infoactual

La prima vedere ai crede că este o glumă, dar nu, nu este. Încă un fapt incredibil se întâmplă în țara noastră: deputat român publică un anunț prin care dorește să ăți vândă mașina. Motivul este coșmarul multor români din ziua de astăzși și anume factura la energia electrică.

Incredibil cum un deputat român își vinde mașina ca să plătească factura la energie. Foto

Chiar parlamentarul Daniel Gheorghe Rusu este cel care anunță că își vinde mașina ca să-și poată plăti factura la curent. Iar suma pe care o cere pe mașina fabricată în urmă cu 20 de ani este de aproximativ 500 de euro.

Foto: colaj stiridiaspora/anunț lansat în spațiul public virtual

Date informative. Cine este Daniel-Gheorghe RUSU

Activitatea parlamentară în legislatura 2020-prezent. DEPUTAT. Circumscripția electorală nr.1 ALBA. Data începerii mandatului: 21 decembrie 2020 – HCD nr.70/2020. Partid politic: AUR – Alianța pentru Unirea Românilor – până în mai 2022. În prezent: Fără adeziune la partidul politic pentru care a candidat – din mai 2022. Date informative și foto: click aici.

Anunțul deputatului român stârnește vâlvă pe internet

„Vând Peugeout 206 cabriolet din anul 2002 , benzinar, ….preț ,,ne negociabil” 2460 lei ( pentru a-mi achita factura la electrica)! Nu este o glumă!” anunță deputatul Daniel Gheorghe Rusu,” anunță acesta.

Observații

Și pentru că anunțul a fost postat pe grupuri de social media, cu scopul clar de vânzare a mașinii, comentariile au curs unul după altul. Mai ales că românii sunt cunoscuți pentru capacitatea incredibilă de a face haz de necaz.

Gestul pare unul cel puțin ciudat, având în vedere indemnizațiile parlamentarilor care depășesc lunar 2000 de euro.

Factura pe care a primit-o parlamentarul nu este pentru o singură lună de consum, ci pentru patru luni, astfel că probabil acesta nu a plătit nimic precedentele luni.

„Luna viitoare vindeți casa?” întreabă o femeie.

„Cu salariul lui de parlamentar nu poate plati 2500 lei? Ciudat!” spune altul.

„No. gândiți-vă la un om de rand cu un un salariu minim pe economie de 1500 de lei pe luna! Cum se poate așa ceva? Parlamentarii României vor să-și distrugă țara singuri! Ei nu se gândesc că azi au funcție și mâine se poate termina ! Și va fi vai de ei!” concluzionează altul.