Actual Diverse

Șocant. Doi bărbați sunt împușcați în piață din cauza prețului la struguri. Care este starea victimelor  

Șocant. Doi bărbați sunt împușcați în piață din cauza prețului la struguri. Care este starea victimelor  
BZI

O situație incredibilă a avut loc duminică, ziua în care oamenii merg în piață să își cumpere ce au nevoie pentru toată săptămâna care va urma, mai ales dacă au serviciu și copii care merg la școală. Cine ar fi crezut că strugurii de sezon pot deveni motiv de dispută între oamenii din piață. Dar iată că s-a întâmplat. De la ceartă și agresivitate până la utilizarea unei arme care a rănit doi oameni, într-un loc public, aglomerat, a fost doar un pas.

Șocant. Doi bărbați sunt împușcați în piață din cauza prețului la struguri. Care este starea victimelor

În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și respectiv, 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate.

Cele patru persoane implicate în incident ofereau spre comercializare struguri. Ulterior, au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, fapt pentru care a izbucnit un adevărat conflict.

Prin urmare, motivul disputei care a atins cote maxime de agresivitate îl reprezenta prețul la struguri.

Spre surprinderea tuturor, un bărbat din acest grup a scos un pistol, care din fericire s-a dovedit a fi unul neletal, după cum ne-a spus Cătălina Păduraru, subcomisar la Inspectoratul de Poliție Bacău.

Pistolul implicat în incident. Foto: IPJ Bacău

Oamenii legii au constatat, când au ajuns la fața locului, că bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime.

Pistolul chiar și neletal a rănit totuși destul de grav pe cei doi bărbați, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția medicilor. Oamenii au scăpat cu viață, dar cu răni care acum trebuie să fie tratate.

Victimele agresiunii au fost transportate imediat la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

Reprezentanții Poliției locale au luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează în decursul zilei, la fața locului. În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.