Actual Lifestyle

Incredibila Elisabeta, regina curcubeu. O analiză de decenii arată paleta cromatică a reprezentantei monarhiei britanice. Foto

Incredibila Elisabeta, regina curcubeu. O analiză de decenii arată paleta cromatică a reprezentantei monarhiei britanice. Foto
Foto: pinterest

Jubileul de platină al reginei a fost anul acesta. Ea l-a depășit pe Ludovic al XIV-lea al Franței. Va deveni monarhul cu cea mai lungă domnie al unui stat suveran din istoria lumii, la 27 mai 2024. Regina nu intenționează să abdice, deși prințul Charles a preluat dintre îndatoririle ei, pentru ca monarhul de 96 de ani să-și desfășoare cât mai puține angajamentele publice.

Elisabeta, regina curcubeu. O analiză de decenii arată paleta cromatică a reprezentantei monarhiei britanice. Foto

Timp de 60 de ani, revista Vogue a urmărit ipostazele în care a apărut regina Elisabeta, jurnaliștii fiind fascinați de culorile hainelor reprezentantei monarhiei britanice.

După 60 de ani de stil și clasă, Vogue a avut misiunea de a o urmări pe îndrăgita regină timp de un an, făcând o cronică a fiecărei ținute pe care a purtat-o. Datele rezultate ar trebui să vă ajute să răspundeți la toate întrebările pe care le-ați avut cu privire la preferințele reginei în materie de culori, au scris reporterii revistei.

Se pare că albastrul este câștigătorul. Ea poartă culoarea „regală” aproximativ o treime din timp, ceea ce este de trei ori mai mult decât orice altă culoare. La coada listei se află bejul plictisitor și modelele în carouri – pentru că, într-adevăr, nimeni nu vrea să fie o iluzie optică ambulantă. Totuși, ea nu este una care să se ferească de modelele florale, aceste ținute înflorate fiind surprinzător, pe locul al doilea.

Din analiza specialiștilor a reieșit faptul că regina Marii Britanii are în 90 la sută dintre haine, asortate cu pălării, desigur, pentru că așa cere eticheta britanică, o anumită cromatică, culori pale, elegante, plăcute la vedere, care conferă liniște, dar și o senzație de bucurie de viață.

Fost jucător de rugby britanic, în vârstă de 43 de ani, care este căsătorit cu nepoata Majestății Sale, Zara Tindall, în vârstă de 40 de ani, a publicat colajul pe Instagram

Tweet de la Anastasia. Profesoară pensionată, bunică

Ca tânără femeie la începutul domniei sale, Elizabeth a fost descrisă ca o „regină de basm” plină de farmec. După trauma celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost o perioadă de speranță, o perioadă de progres și realizări care anunța o „nouă eră elizabetană”. Acuzația lordului Altrincham din 1957 că discursurile ei sunau ca cele ale unei „școlărițe pedante” a fost o critică extrem de rară.

La sfârșitul anilor 1960, încercările de a înfățișa o imagine mai modernă a monarhiei au fost făcute în documentarul de televiziune Royal Family și prin televizarea investiturii prințului Charles în calitate de Imaginea reginei Elisabeta a II-a a fost, în general, favorabilă de-a lungul anilor.

Conservatoare în îmbrăcăminte, ea este bine cunoscută pentru paltoanele sale de culoare uni și pălăriile potrivite care îi permit să fie văzută cu ușurință într-o mulțime.

A trecut prin cel de-al doilea război mondial, a fost ținta unor atentate la propria ei viață și iată că trebuie acum să treacă și prin pandemia care și-a pus amprenta pe toată omenirea, fără a ține cont de grade nobile și chiar regești. Așa că regina a mai adăugat la vestimentație și articolul suplimentar, masca, pe care desigur că a asortat-o corespunzător, după cum se vede în imaginile de mai jos.

Imaginea publică a Elisabetei s-a ”înmuiat” în mod vizibil în ultimii ani; deși rămâne rezervată în public, a fost văzută râzând și zâmbind mult mai mult decât în anii trecuți și a vărsat lacrimi în timpul unor ocazii emoționante, inclusiv moartea soțului iubit, Philip.

Principalele sale interese de petrecere a timpului liber includ călăria și câinii, în special Pembroke Welsh Corgis. Iubirea ei de-o viață pentru corgis a început în 1933 cu Dookie, primul corgi deținut de familia ei.

Revista satirică britanică Private Eye a dat familiei regale porecle din clasa muncitoare, de parcă ar fi fost personaje dintr-o telenovelă. Porecla reginei Elisabeta a II-a este „Brenda”.

Regina Elisabeta este foarte elegantă, chiar și atunci când poartă o mască ce se potrivește cu rochia ei roșie rafinată!!! Străbunica mea a venit din Anglia, Mary Elizabeth Upton, s-a căsătorit cu Owen. Apoi acesta a devenit numele ei de familie! Mi-ar plăcea să o întâlnesc pe Regina Elisabeta mai mult decât orice! Trimit dragoste din inima mea sinceră celui mai bun exemplu de REGINĂ calificată”, a scris o internaută, pe pagina pinterest, cu referire la fotografia de mai jos.

Nici măcar Regina nu permite ca măsurile de siguranță să o împiedice să se îmbrace la ”modă”. Moda impusă de vremurile pe care le trăim, cu toții.

O galerie impresinantă de fotografii cu Elisabeta a II-a (Elizabeth Alexandra Mary; n. 21 aprilie 1926), regina a cinsprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth,de când era mic copil și până astăzi, găsim pe rețeaua de social media pinterest.

 

 

Sprijinul pentru monarhie în Regatul Unit a fost și rămâne constant ridicat, la fel ca și popularitatea ei personală. Sondajele de opinie au arătat în mod regulat că Regina Elisabeta a II-a are o clasificare excelentă (wikipedia).