Info Actual > Politică > Ionel Dancă, dezvăluiri: Pavel Popescu l-a bruscat pe președintele partidului pe treptele din Modrogan
Politică

Ionel Dancă, dezvăluiri: Pavel Popescu l-a bruscat pe președintele partidului pe treptele din Modrogan

Ionel Dancă, dezvăluiri: Pavel Popescu l-a bruscat pe președintele partidului pe treptele din Modrogan

Deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a participat la emisiunea Bună, la B1 TV. Deputatul declarat, marți, că Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, l-a îmbrâncit pe Orban pe scările de la Modrogan.

Dancă a lăsat să se înțeleagă apoi că mulți dintre susținătorii premierului sunt practic niște mincinoși, căci au spus că-l sprijină pe Ludovic Orban mereu, apoi și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu. Și l-a dat exemplu, din nou, pe Pavel Popescu.

„E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, așa cum bine știm, în condiții total, să spunem, discutabile și inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-ați fi spus că voi intra în discuție cu un coleg care a bruscat președintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca președinte și modul în care a fost ales președinte, cu siguranță aș fi refuzat invitația, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi și colegul de discuție e un exemplu.

Am asistat la nenumărate întâlniri și discuții în care colegul venea la dl Orban și-i spunea „Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda”. Președintele îi răspundea: „de ce îmi spui lucrurile astea? Că alți colegi nu le spun…””.

Florin Cîțu e agățat în cui la Palatul Victoria

Mulți din cei din echipa de susținători ai lui Cîțu nu au demonstrat nimic în politică și distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulți liberali”, a mai declarat Ionel Dancă.

Liberalul a afirmat că Florin Cîțu e agățat în cui la Palatul Victoria. „Cu sprijinul PSD e păstrat în funcție”, a insistat Dancă. Acesta a mai susținut că PNL se duce în zid din cauza încăpățânării lui Cîțu, care vrea să rămână premier chiar și dacă asta înseamnă să colaboreze cu social-democrații.

„Sunt convins că, din păcate pentru Florin Cîțu, drumul lui de opt ani de guvernare liberală s-a încheiat. A greșit unitatea de timp, de fapt au fost opt luni. Acum, chiar dacă ar avea toată susținerea PNL, el nu mai poate fi premier.