Lifestyle

La 11 ani de la pierderea soției, actorul Liam Neeson destăinuie un adevăr sfâșâietor despre iubirea vieții lui. Video

La 11 ani de la pierderea soției, actorul Liam Neeson destăinuie un adevăr sfâșâietor despre iubirea vieții lui. Video

Se spune că omul iubește, cu adevărat, o singură dată în viață. Și actorul Liam Neeson vine să ne aducă o probă evidentă în acest sens.

La 11 ani de la pierderea soției, Liam Neeson destăinuie un adevăr sfâșâietor despre iubirea vieții lui. Video

A fost nevoie de mai mult de un deceniu ca Liam Neeson să poată vorbi, pe larg, despre femeia pe care a iubit-o, cu adevărat. Mai exact, la 11 ani după ce și-a pierdut soția, Liam Neeson se destăinuie, într-un interviu amplu, amănunțit, dezvăluind un adevăr sfâșietor despre relația lor, de la început și până la capăt.

Povestea lor de dragoste a fost intensă, pasională, de basm, până ce moartea i-a despărțit.

Ziua de 4 iulie este una dintre cele mai mari sărbători americane, e ziua națională când se organizează focuri de artificii și parade, pe tot cuprinsul SUA.

Dar, în timp ce mulți oameni plănuiesc cu entuziasm o zi plină de distracție și festivități, actorul Liam Neeson simte doar pierdere, durere și tristețe în preajma a ceea ce ar trebui să fie o sărbătoare spectaculoasă.

3 iulie este aniversarea nunții lui Liam și a soției sale, Natasha Richardson. Cu mult înainte ca tragedia să pună capăt căsniciei lor de 16 ani, Natasha Richardson și Liam Neeson au trăit intensiv genul de dragoste care a inspirat filmele și producțiile de la Hollywood în care chiar și ei au jucat.

Povestea acestui cuplu frumos a început atunci când cei doi au jucat unul alături de celălalt în Anna Christie pe Broadway, în anul 1993. Natasha avea 29 de ani la acea vreme și era căsătorită cu producătorul Robert Fox. Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru a opri ca dragostea lor să înflorească.

Chimia dintre ei a fost evidentă pentru toți cei prezenți. Din fericire pentru Liam, care avea atunci 40 de ani, căsnicia Natashei cu Robert se apropia deja de sfârșit.

Când Natasha și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare, Liam a decis să îi trimită o felicitare de pe platoul de filmare al filmului Schindler’s List.

Mă ajungi din urmă. Multă dragoste. Oskar„. (Liam l-a interpretat pe Oskar Schindler în film).

Dar Natasha nu a găsit mesajul atât de romantic pe cât se dorea. În schimb, a decis că era timpul să fie sinceră.

Ea a răspuns spunând: „Este ca o scrisoare de la un prieten. Care este relația noastră?„.

În acel moment, Liam a știut că s-a îndrăgostit de ea. „Atunci am știut că o iubesc cu adevărat pe această persoană„, a spus el.

M-am gândit: Acest lucru este real și autentic și este ceva ce trebuie protejat.”

Nu după mult timp, în vara anului 1994, cei doi s-au căsătorit la o fermă din nordul statului New York.

Neeson a dezvăluit că melodia lor de nuntă a fost „Crazy Love” a lui Van Morrison.

Liam și Natasha au făcut nunta în 1994, la Millbrook, New York. În cei 15 ani cât au fost căsătoriți au apărut și doi copii: Micheal, născut în 1995 și Daniel, în 1996. Micheal, care și-a luat numele mamei- Richardson, are 25 de ani și a îmbrățișat profesia părinților – a devenit actor.

Cel de-al doilea fiu al actorului nu prea își dorește să apară în lumina reflectoarelor. Daniel Neeson are 24 de ani, a absolvit Universitatea Tulane din New Orlean și s-a făcut antreprenor, scrie retetesivedete.

În mod tragic, Natasha s-a stins din viață în 2009, la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de schi în Quebec. Natasha lua lecții private de schi în stațiunea Mont Tremblant când a căzut pe o pârtie pentru începători.

Timp de cinci ani după moartea ei tragică, Liam, îndurerat, a păstrat tăcerea, deschizând în cele din urmă gura într-un episod din 2014 al emisiunii 60 Minutes.

M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc…” El a continuat spunându-i prezentatorului Anderson Cooper că nu a înțeles gravitatea accidentului suferit de Natasha. Am vorbit cu ea, imediat după accident, și mi-a spus: „Oh, dragă. Am făcut o căzătură în zăpadă„.  ”Așa a descris ea totul.”

Liam și-a amintit că a ajuns la spital. „Era conectată la aparate„, a spus el.

La spital, lui Liam i s-au arătat radiografiile Natashei. Medicii i-au spus că soția lui era în viață, dar era considerată în stare vegetativă. Ea nu-și va reveni niciodată, potrivit cadrelor medicale.

Este sfâșietor să-l auzi descriind ultimele lor momente împreună.

M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc. I-am spus: ‘Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap. Este… nu știu dacă mă auzi, dar asta este… asta este ceea ce s-a întâmplat. Și te aducem înapoi la New York. Toată familia și prietenii tăi vor veni„, a spus el.

Într-un interviu acordat revistei Loaded, el a spus: „Moartea ei nu a fost niciodată reală. Încă nu este„.

Cuplul consimțise, de comun acord, să fie donatori de organe, iar Liam și-a respectat promisiunea după moartea Natashei. Odată cu decesul ei, Natasha a dat viață la trei persoane, chiar dacă a lăsat în urmă trei membri ai familiei ale căror vieți nu vor mai fi niciodată la fel.

Viața este foarte scurtă„, spune și astăzi Liam. În luna iulie a fiecărui an, când se apropie aniversarea nunții lor, Liam își amintește de dragostea pe care au împărtășit-o.

Sfatul lui este minunat și are perfectă dreptate. Este o mărturisire din suflet pentru toți oamenii care trebuie să aprcieze mult mai mult ceea ce au și să nu privească, nici măcar cu gândul, la ceea ce nu au.

Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri. Pentru că, viața este foarte scurtă. Petreceți timp cu soții voștri. Tratați-i bine. Pentru că, într-o zi, când vă veți ridica privirea de pe telefon, ei nu vor mai fi acolo.

Trăiți și iubiți (în fiecare zi) ca și cum ar fi ultima. Pentru că, într-o zi, va fi. Asumați-vă riscuri și mergeți să trăiți viața. Spuneți-le celor pe care îi iubiți că îi iubiți în fiecare zi„, a ținut să ne transmită, cu un oftat profund, Liam.

Foto: retetesivedete (deschidere)/ Facebook/Liam Neeson Fan Page/ video: youtube