Actual Showbiz

La opt ani de la retragere, Cameron Diaz revine într-un nou film. Cine este actorul celebru care a convins-o

La opt ani de la retragere, Cameron Diaz revine într-un nou film. Cine este actorul celebru care a convins-o

S-a retras cu gândul de a se dedica, exclusiv, familiei. Timp de opt ani, Cameron Diaz nu a mai fost văzută pe marile ecrane, în pelicule noi de film. Dar, după această perioadă de odihnă, celebra actriță de la Hollywod a fost convinsă să apară într-un nou film.

La opt ani de la retragere, Cameron Diaz revine într-un nou film. Cine este actorul celebru care a convins-o

Cameron Diaz se întoarce. La opt ani după ce a anunțat că se retrage de la Hollywood, actrița, cunoscută pentru rolul din „Masca”, revine într-un nou film. Va juca alături de un actor celebru.

Back in Action” va fi prima ei peliculă, după ”Annie” din 2014, un musical de comedie.

Jamie Foxx este starul care a convins-o să se întoarcă într-o nouă colaborare. Actorul din „Ray”, câștigător de Oscar, a postat o conversație audio cu Diaz în care vorbesc despre cum să facă corect anunțul.

„Sunt entuziasmată, dar nu știu cum să fac asta”, a recunoscut actrița. Apoi Foxx îl sună pe sportivul Tom Brady, celebru pentru faptul că și-a anunțat de nenumărate ori retragerea, dar a revenit mereu.

„Vorbeam cu Jamie și mi-a spus că ai nevoie de câteva sfaturi despre cum să te retragi”, se aude Brady. „Mă pricep la asta, am succes”. Diaz i-a răspuns râzând: „Sincer, exact ce aveam nevoie”.

Dialogul a fost postat de Jamie Fox pe pagina lui personală de Instagram.

Foxx și Diaz nu au dezvăluit alte detalii despre „Back in Action”, dar titlul arată că amândoi sunt pregătiți de revenirea direct în acțiune. Cinefilii spun că acesta ar fi primul rol de acțiune al lui Diaz de la „Knight and Day” din 2010, unde a jucat alături de Tom Cruise.

Ciudățenii de vedetă

Cameron Diaz a explicat că relația ei cu frumusețea și îmbătrânirea s-a schimbat substanțial de când s-a îndepărtat de Hollywood, în 2014. Decizia a luat-o pentru a se concentra pe familia ei. Fosta actriță și-a făcut o apariție în noul podcast BBC al lui Michelle Visage, Rule Breakers, pentru a discuta despre cariera, viața și starea ei de spirit în timp ce se apropie de împlinirea vârstei de 50 de ani.

Când a discutat despre vanitate, Cameron Diaz a mărturisit: „Sunt absolut o victimă a tuturor obiectificărilor și exploatărilor societale la care sunt supuse femeile. Și eu am crezut în toate acestea în anumite momente.

Este greu să nu o faci, este greu să nu te privești și să nu te judeci în raport cu alți indicatori de frumusețe și cred că acesta este unul dintre cele mai mari lucruri… În ultimii opt ani, sunt ca o sălbatică. Sunt ca un animal sălbatic, ca o bestie!”.

În ciuda faptului că deține aproximativ „un miliard de produse” de îngrijire a pielii, ea a mărturisit:

„Literalmente nu fac nimic. Nu mă spăl niciodată pe față… De două ori pe lună, dacă sunt norocoasă, îmi spun: Oh, mai bine mă dau cu asta. O singură dată funcționează, nu?”.

Cameron Diaz nu se stresează cu privire la încercarea de a arăta veșnic tânără, ca alte vedete de vârsta ei, în timp ce se apropie de împlinirea vârstei de 50 de ani în luna august a acestui an, scrie retetesivedete. Actrița recunoaște că singurul lucru care este important pentru ea este să „rămână puternică”.

Foto: retetesivedete