Actual International

La summit-ul G20, președintele Joe Biden a avut nevoie de instrucțiuni pentru a ține minte ce are de făcut

La summit-ul G20, președintele Joe Biden a avut nevoie de instrucțiuni pentru a ține minte ce are de făcut
foto EPA /Yuri Gripas /prin Agerpres

O altă scenă șocantă cu președintele SUA. Joe Biden este surprins din nou cu o foaie care îl instruiește când să stea jos și să facă fotografii, în timp ce se află la summitul G20.

La summit-ul G20, președintele Joe Biden a avut nevoie de instrucțiuni pentru a ține minte ce are de făcut

Un prim-plan al președintelui, care era așezat pe scaun, îl arată pe acesta cu o listă de instrucțiuni în mână, listă pe care scria „TU vei sta în centru” și „TU vei ține discursul de deschidere”.

Joe Biden, acum în vârstă de 79 de ani, a participat la summitul G20 de două zile din Bali, Indonezia, alături de alți lideri mondiali.

Un cameraman de presă l-a surprins pe președintele Biden  cu notițele în mână, iar filmându-le s-a văzut că prin scris acesta era instruit și când să facă fotografii cu alți lideri înainte de a se așeza.

Notițele pe care Joe Biden le ținea în mână conțineau instrucțiuni în legătură cu comentariile de deschidere ale summitului G20.

Biden a fost instruit cu privire la modul în care trebuie să se comporte înainte de discurs.

În partea de sus și de jos a notițelor, instrucțiuni clare, scrise cu caractere îngroșate, îi spuneau lui Biden să întoarcă pagina pentru notele privind declarația de deschidere.

Alte note detaliate îi indicau lui Biden ce proiecte va anunța și că este responsabil de închiderea evenimentului împreună cu co-prezentatorul său.

Într-o fotografie separată, Biden părea să arunce o privire asupra notițelor în timp ce se afla la o masă.

Biden a fost surprins de mai multe ori dezvăluindu-și instrucțiunile detaliate, astfel că toată lumea a putut să le vadă.

Expunerea notelor sale descriptive a stârnit îngrijorări cu privire la bunăstarea și sănătatea sa.

Și altă dată a fost surprins cu indicații scrise

În cadrul întâlnirii din iunie cu directorii de la Wind, președintele a afișat planul privind modul în care să se comporte.

Instrucțiunile detaliate erau intitulate „Offshore Wind Drop-By Sequence of Events” și îi spuneau lui Biden să „intre în Camera Roosevelt și să salute participanții”.

Hârtia îi spunea să se așeze: „TU ia-ți locul”, era instruit. Nota îi spunea apoi președintelui să ia cuvântul după ce reporterii erau aduși în sală: „TU faci comentarii scurte (2 minute)”.

După plecarea reporterilor, lui Biden i s-a spus să vorbească cu unii dintre cei prezenți la întâlnire. „TU îi vei adresa o întrebare lui Liz Shuler, președintele AFL-CIO”, apoi „TU le vei mulțumi participanților” și „TU vei pleca”.

Întâlnirea s-a desfășurat fără alte incidente, dar ulterior, fotografii cu ochi de vultur și-au dat seama rapid ce dezvăluise președintele prin hârtiile lui.