Actual

Liviu Dragnea, acasă de PAȘTE? Avocata Flavia Teodosiu: Să nu uităm că suntem în Săptămâna Mare

foto: hashtagnews.ro

Liviu Dragnea, acasă de PAȘTE? Liviu Dragnea a primit săptămâna trecută un aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată.

Avocata Flavia Teodosiu a oferit declarații pentru Antena 3 cu privire la înfățișarea în fața instanței pe care o are astăzi Liviu Dragnea. Fostul lider PSD ar putea fi eliberat curând din închisoare.

Liviu Dragnea, acasă de PAȘTE? ”Să nu uităm că suntem în Săptămâna Mare, ne aflăm în postul Paștelui și cred că orice om trebuie să aibă o înțelegere sufletească. Parchetul, din punctul meu de vedere, a făcut niște afirmații pe care nu le voi înțelege niciodată. Nici măcar nu a spus că s-ar fi îndreptat (n.r. se referă la Liviu Dragnea), ar fi trebuit să își asume, dânsul nefăcând niciun fel de declarații în acest sens. Procurorul s-a antepronunțat, iar domnul Dragnea nu a susținut decât că îndeplinește condițiile și că solicită aplicarea dispozițiilor legale. Dacă va fi eliberat va primi un job în cadrul unei societăți comerciale, raportat la pregătirea dânsului”, a declarat Flavia Teodosiu.

Abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Pentru aș-i scurta pedeapsa, el nu a beneficiat de dreptul de a munci la garajul Penitenciarului, iar acum fostul politician cere să fie eliberat condiționat.

Fostul lider PSD se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

Liviu Dragnea a executat deja doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Acestea fiind spuse, Liviu Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat, scrie Antena 3.