Actual Diverse

Luxul la cote maxime. În Dubai va fi construită o Lună nouă, utilă oamenilor. Imagini, fascinante. Video

Luxul la cote maxime. În Dubai va fi construită o Lună nouă, utilă oamenilor. Imagini, fascinante. Video
Facebook Moon World Resorts Inc.

Dubai este recunoscut pentru bogăție. Dar iată că și aceasta poate să depășească orice imaginație umană. Inventivitatea nu are margini, ne-o demonstrează oamenii care au conceput o Lună nouă, aici, pe Pământ.

Luxul la cote maxime. În Dubai va fi construită o Lună nouă, utilă oamenilor. Imaginile sunt fascinante. Video

„MOON este o stațiune de destinație unică, complet integrată, contemporană și sofisticată,” au scris inițiatorii ideii pe pagina lor de social media. Dacă ai putea călători oriunde, unde ai merge, întreabă retoric creatorii noului proiect turistic.

Reprezentanții din turismul spațial caută soluții noi și inedite pentru a satisface curiozitatea și nevoia de aventură a tuturor celor care vor să experimenteze un alt tip de vacanță. Compania Moon World Resorts vine cu proiectul pe care l-a numit după imaginea pe care o reprezintă, idee care va include o serie de hoteluri gigantice care să arate precum Luna.

Antreprenorul canadian a declarat pentru CNN că ideea i-a venit deoarece Luna este un „brand ultra-cunoscut”: „Șapte miliarde și jumătate de oameni îl știu, toată lumea îl iubește”.

Fiecare hotel va fi în fapt „o destinație foarte luxoasă și contemporană, complet integrată, cu o mulțime de componente pe care turiștii se așteaptă să le găsească acolo – centre de conferințe, restaurante, centre spa, etc.

Hotelurile vor avea fiecare o înălțime de 224 de metri și o circumferință de aproximativ 622 de metri, în funcție de locație și de planurile care vor fi aprobate, iar suprafața va avea aspectul suprafeței Lunii.

Planurile în viziunea arhitecților ne arată interioarele resortului în stilul unei nave spațiale, în care turiștii vor avea acces la diverse activități de divertisment. Arhitecții vor să construiască patru astfel de resorturi, în diferite puncte ale globului, primul identificat fiind cel din Dubai, ai cărui oficiali au răspuns afirmativ, prompt și imediat, pentru implementarea propunerii inovatoare, dar și aducătoare de bani la bugetul statului.

Oaspeții se vor bucura de cele mai exclusiviste experiențe senzoriale derivate din aromaterapie, plus integrarea terapiei prin lumină, vedere și sunet. Suitele vor include cea mai inovatoare tehnologie de aer curat, proaspăt și antibacterian, sisteme de apă filtrată cu infuzie de vitamine, iar toate facilitățile vor fi certificate ca fiind non-toxice, reciclabile, biodegradabile, ecologice și nu vor fi testate pe animale.

Apartamentele vor fi dotate cu cea mai recentă tehnologie de ultimă generație, inclusiv cu „ferestrele către univers” unice ale MOON, care vor oferi oaspeților posibilitatea de a vizualiza orice și oriunde vor dori să îi ducă gândurile lor, au scris pe Facebook arhitecții și vizionarii proiectului.