Actual

MApN face angajări! Se caută 5.100 de tineri

MApN
sursa foto arhiva companiei

Persoanele interesate să se alăture apărării țării au acum oportunitatea de a se înrola în Armată, având loc o nouă campanie a MApN de recrutare. În întreaga țară, sunt disponibile peste 5.000 de posturi, iar termenul limită pentru înscrieri este 1 martie.

Există, însă, anumite cerințe pe care candidații trebuie să le îndeplinească. Aceștia trebuie să aibă cel puțin 10 clase absolvite. Mai mult, ei trebuie să se încadreze în intervalul de vârstă cuprins între 18 și 25 de ani. Condiția fizică bună este, de asemenea, un criteriu esențial.

Ministerul Apărării Naționale caută atât soldați, cât și gradați profesioniști. MApN are nevoie de aproximativ 5.100 de tineri, indiferent de gen. Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 1 martie a acestui an, oferind o oportunitate pentru cei dornici să se implice activ în serviciul militar.

„Selecția candidaților urmează să se desfășoare între 19 februarie și 4 martie. Efectuarea examinării medicale între 26 februarie și 8 martie”, este mesajul transmis de purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spînu, conform europafm.ro