Showbiz

Mircea Badea dinamitează scandalul de la Casa Albă. Critici usturătoare îndreptate către Meghan

Mircea Badea dinamitează scandalul de la Casa Albă. Critici usturătoare îndreptate către Meghan

Mircea Badea dinamitează scandalul de la Casa Albă. În momentul de față, declarațiile incendiare făcute publice de către prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, au devenit un subiect extrem de comentat de toată lumea. Noi critici îndreptate către Meghan au fost lansat în cadrul unei emisiuni TV de către Mircea Badea, vedeta de la Antena 3.

Doamnă, veniți din America, nu?

„Și când a ajuns acolo, nu s-a gândit nimeni de la Casa Regală, asta mi se pare ceva îngrozitor, să-i spună: ”Doamnă, veniți din America, nu? Doamnă, să știți că noi, în Marea Britanie, suntem altă țară. Adică dvs. veniți din SUA, asta formează o țară, Marea Britanie, altă țară. Și atunci, dacă dvs. veniți dintr-o țară în altă țară trebuie să știți, printre altele, că imnul Marii Britanii nu e același cu imnul SUA”. E ca atunci când te duci la un fast food și-ți dă ceai fierbinte și tu îl iei, vezi că e fierbinte, dar trebuie să scrie și pe el: ”Atenție, ceaiul e fierbinte”, pentru că altfel, dai pe tine ceaiul și dai compania în judecată spunând: ”păi, da, știți, mie nu mi-au zis că e ceaiul fierbinte”. Și atunci lu` doamna Markle pur și simplu nu i-au spus că Marea Britanie, fiind o altă țară decât SUA, are alt imn și dânsa a aflat singură asta. Asta e ceva îngrozitor. A aflat singură, căutând pe Google. Este inadmisibil”, a comentat ironic Mircea Badea.

„Vă previn, urmează momente intense din punct de vedere emoțional” a spus Mircea Badea, înainte de a difuza secvența din interviu. Oprah Winfrey o întreabă pe Meghan Markle dacă nimeni nu i-a spus nimic. ”Nu, nimeni, nici măcar…” a spus fosta ducesă. Harry a încercat să intervină în acest punct, dar Meghan Markle a pus mâna pe el, pentru a o lăsa să continue răspunsul: ”Nici măcar imnul național. Nimeni nu s-a gândit să-mi spună: oh, ești americancă, n-ai de unde să știi asta. A trebuit să stau noaptea târziu, să caut pe Google, trebuia să-l învăț, ca să nu-i fac de rușine”.

”Băi, prin ce a trecut”, a continuat Mircea Badea, ironic, adăugând: ”Este îngrozitor. Să trecem mai departe, deși mi-e greu”.