Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea, scenariu sumbru: Foamea incepe sa vina in burta din iunie
Showbiz

Mircea Badea, scenariu sumbru: Foamea incepe sa vina in burta din iunie

Mircea Badea, scenariu sumbru: Foamea incepe sa vina in burta din iunie

Mircea Badea, scenariu sumbru! Prezentatorul TV al Antenei 3, a transmis o serie de comentarii extrem de acide cu privire la modul in care actualul guvern gestioneaza situatia economica.

Prezentatorul TV a pus accentul asupra modului in care sunt anticipate următoarele luni, pe care el le vede ca fiind apogeul unei crize economice. Cu angajați concediați și venituri diminuate masiv.

Am incasat deja veniturile dimiunate drastic pentru ca traim in economia reala

„Noi (n.n. cei din Antena 3) am incasat deja veniturile dimiunate drastic pentru ca traim in economia reala179. Nu e vaicareala, dimpotriva: e foarte bine sa mai ai niste venituri.

In aprilie corporatistii si bugetarii vor incasa banii din martie. Relativ neatinsi. De la jumatea lui aprilie (plus mai) insa, se schimba treaba: o parte dintre corporatisti vor fi disponibilizati, cei ramasi vor incasa binisor mai putin.

La bugetari, statul va descoperi ca n-are cum sa tina pasul cu sistemul abia anuntat(15zile/15zile) si va mai taia.

Mircea Badea, scenariu sumbru: Foamea incepe sa vina in burta din iunie

Din ce vad eu acum, foamea incepe sa vina in burta din iunie. Sau, poate nu vad bine si nu va fi nici o problema in afara de plictiseala si saturatia de Netflix.”, a scris prezentatorul TV pe o pagina de socializare.

Vă reamintim că în Antena 3 s-a luat decizia diminuării veniturilor cu 20 la sută încă din luna martie. Într-un mesaj intern, Mihai Gâdea, directorul Antena 3 le transmitea ziariștilor:

“Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația”

„Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă.

Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum.

Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință”, a transmis Mihai Gâdea, potrivit EVZ.

Totodată s-a spus că „aceste măsuri au un caracter temporar și sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor față de telespectatori, de angajați și de partenerii de business”.