Actual International

Miss Țara Galilor a suferit un grav accident la întoarcerea acasă de la concursul Miss Universe

Miss Țara Galilor a suferit un grav accident la întoarcerea acasă de la concursul Miss Universe
Twitter darcey_corria

Darcey Corria, câștigătoarea Miss Wales la recentul concurs Miss Universe, a fost grav rănită într-un accident la întoarcerea acasă.

Miss Țara Galilor a suferit un grav accident la întoarcerea acasă de la concursul Miss Universe

Wales Online a relatat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, că tânăra de 21 de ani, Darcey Corria, a fost implicată într-un accident grav care a închis autostrada M4 timp de câteva ore. Ea ar fi fost spitalizată cu o fractură de bazin și două fracturi la oasele gâtului.

Frumoasa din Barry, care a câștigat anul trecut concursul Miss Țara Galilor, urmează să concureze pentru titlul de Miss World în luna mai, iar familia ei speră că se va recupera la timp.

Un purtător de cuvânt al lui Miss Wales a declarat: ”Organizatorii evenimentului Miss Țara Galilor, precum și familia ei, speră și sunt încrezători că ea va putea să facă acest lucru datorită echipei incredibile de medici de la UHW și a determinării sale personale”.

Prima persoană de culoare care a fost încoronată Miss Țara Galilor în cei 70 de ani de concurs, Corria este implicată activ în Planul de realizare antirasist al justiției penale din Țara Galilor, intitulat ”Împreună mai puternici”. Ea este, de asemenea, o susținătoare înfocată a emancipării femeilor.

Accidentul grav în care Miss Wales a fost rănită a avut loc joi seară, în apropiere de Bridgend, a dus la închiderea autostrăzii timp de mai bine de trei ore.

Concursul Miss Univers 2023 a avut loc la New Orleans Morial Convention Center din New Orleans, Louisiana, în Statele Unite ale Americii, pe 14 ianuarie 2023, la ora 19:00, conform orei de est.

”Orașul New Orleans și Organizația Miss Univers împărtășesc valori comune de celebrare a incluziunii, a culturii și a emancipării femeilor”, a declarat primarul orașului New Orleans, LaToya Cantrell, prima femeie primar din istoria de 300 de ani a orașului american.

”Fostele delegate și câștigătoare ale Miss Universe au ajuns să devină chirurgi, diplomați, politicieni și lideri de afaceri și toate susțin cauzele sociale care sunt importante pentru ele. Găzduirea acestui eveniment demonstrează impactul global semnificativ pe care un oraș internațional precum New Orleans îl are pe scenele turistice și culturale ale lumii,” a mai spus primarul New Orleans, cu referire la eveniment.