Actual International

Nepotul regelui Spaniei, căutat de poliție într-un caz de bătaie cu cuțite în fața unui club de noapte din Madrid

Nepotul regelui Spaniei, căutat de poliție într-un caz de bătaie cu cuțite în fața unui club de noapte din Madrid

Se întâmplă și la case mari. Felipe Juan Froilan de Marichalar y Borbon, nepotul regelui Spaniei, a fost implicat în legătură cu presupusa sa implicare într-o încăierare de amploare în care au fost implicate peste 30 de persoane, unele dintre acestea având asupra lor cuțite.

Nepotul regelui Spaniei, căutat de poliție într-un caz de bătaie cu cuțite în fața unui club de noapte din Madrid

Felipe Juan Froilan de Marichalar y Borbon, nepotul în vârstă de 24 de ani al regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, a fost implicat de poliția locală după ce o bătaie de proporții a izbucnit într-un club de noapte din Madrid.

Potrivit cotidianului online spaniol El Confidencial, care miercuri, 28 decembrie 2022, a relatat cazul pe larg, poliția națională a declarat că investighează un caz legat de presupusa implicare a lui Froilán, într-o încăierare la care au participat 30 de persoane, unele dintre ele având asupra lor cuțite.

Incidentul ar fi avut loc în clubul de noapte Vandido de pe strada Goya din Madrid, la 25 noiembrie, la primele ore ale dimineții.

Reprezentanții poliției au declarat că bătaia a început după ce un vehicul a fost avariat, iar când au ajuns la fața locului, ofițerii au descoperit pe jos pete de sânge, împreună cu o oglindă retrovizoare spartă. Rapoartele afirmă, de asemenea, că un prieten care îl însoțea pe Froilán a suferit, de asemenea, tăieturi la braț în urma luptei cu cuțitele.

Autoritățile spaniole afirmă acum că nepotul regelui ar putea fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an, dacă va fi găsit vinovat. Dar acuzațiile împotriva lui ar putea fi suspendate datorită legii din Spania, unde pedepsele mai mici de doi ani sunt de obicei suspendate pentru cei care se află la prima abatere.

Tânărul cu sânge regal este dat acum în căutare de către oamenii legii spanioli pentru cercetarea pe cazul dat.

O persoană i-a pus sub semnul întrebării pe fratele și sora care fac parte din familia regală spaniolă, scriind pe twitter:

„Nu știu ce părere aveți voi, dar eu mă tot întreb: din ce trăiesc ăștia doi? Felipe Juan Froilán de Marichalar y Borbón și Victoria Federica de Todos los Santos de Marichalar y Borbón, de unde scot atâtea călătorii și petreceri nocturne?”.

Froilán este nepotul lui Juan Carlos I, care a condus Spania din 1975 până în 2014. El este în prezent al patrulea în linia de succesiune la tronul Spaniei și a fost subiectul mai multor scandaluri de-a lungul anilor.

Alte rapoarte referitoare la Felipe Juan Froilan de Marichalar y Borbon sugerează că acesta și sora sa, Victoria Federica de Marichalar y Borbón, au lovit mai multe mașini parcate în Madrid, la primele ore ale dimineții, în luna aprilie 2022.