Actual

Nicușor Dan iese din cursa pentru Prămâria București?!? Ludovic Orban. „Speculațiile pe surse sunt…”

Nicușor Dan iese din cursa pentru Prămâria București?!? Ludovic Orban. „Speculațiile pe surse sunt…”

În ultima perioadă au apărut diverse zvonuri, conform cărora Nicușor Dan nu ar mai fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. Pe mai multe grupuri de pe Facebook a circulat informația conform căreia ar urma o rocadă.
Mai bine zis, în locul lui Nicușor Dan ar urma să vină Rareș Bogdan. Ludovic Orban a ținut să facă lumină. Premierul nu a lăsat loc de discuții în declarațiile sale. Decizia PNL este clară, acum.

„Am luat decizia foarte clară. Nicușor Dan este candidatul PNL, candidat care e sprijinit și de partenerii noștri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Trebuie să știți că Nicușor Dan are capacitatea de a câștiga Primăria Capitalei.

Și, ceea ce mă interesează pe mine, cunoaște problemele Bucureștiului și are soluțiile pentru a rezolva problemele bucureștenilor”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a ținut să precizeze că Nicușor Dan este capabil să aducă acea „schimbare profundă” de care bucureștenii au nevoie.

„Din punctul nostru de vedere, este vital pentru București să se producă o schimbare profundă”, a subliniat premierul.

Ludovic Orban a negat toate zvonurile și a asigurat, încă o dată, că PNL merge la Primărie pe mâna lui Nicușor Dan.

„Toate speculațiile care apar pe surse sunt, de fapt, lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicușor Dan”, a mai spus Ludovic Orban.