Actual

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la Primăria Capitalei: „Eu îmi doresc asta, să vedem ce îşi doresc bucureştenii”

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la Primăria Capitalei: „Eu îmi doresc asta, să vedem ce îşi doresc bucureştenii”
foto: Facebook Nicusor dan

Până acum, Nicuşor Dan afirma cu tărie că îşi mai doreşte un mandat la Primăria Capitalei, dar aseară, pentru prima dată a făcut referire şi la bucureşteni. „Eu îmi doresc asta, să vedem ce îşi doresc bucureştenii”, a declarat Nicuşor Dan la Digi24, adăugând că în acest moment, este susţinut de o alianţă locală la Bucureşti USR-PNL-PMP, cu care consideră că are o relaţie corectă.

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la Primăria Capitalei: „Eu îmi doresc asta, să vedem ce îşi doresc bucureştenii”

Deşi recunoaşte că nu a reușit să-și țină promisiunile din campania electorală, edilul a declarat, joi seară, că îşi doreşte un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Eu îmi doresc asta. Depinde, să vedem ce îşi doresc bucureştenii. (…) Pentru moment, eu am un mandat şi încerc să optimizez timpul meu şi al colegilor, astfel încât să realizăm cât mai multe din lucrurile pe care ni le-am propus. (…) În acest moment, sunt susţinut de o alianţă locală la Bucureşti USR-PNL-PMP, cu care (…) relaţia o consider foarte corectă”, a spus Nicuşor Dan.

Primarul general regretă că nu a reuşit să-şi ţină promisiunile legate de apă caldă şi căldură.

„În toate luările de cuvânt din campanie am spus că o să fie de la an la an mai bine. Sunt mulți bucureșteni care suferă și sper să înțeleagă că am făcut tot ce a ținut de noi să rezolvăm această problemă”, a mai explicat Dan.

Ce cred oamenii din Bucureşti despre primarul general. Ultimul sondaj nu e favorabil lui Nicuşor Dan

Conform ultimului sondaj de opinie realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) la nivelul municipiului Bucureşti, în perioada 9-19 aprilie 2022, la întrebarea „Credeţi că în Bucureşti lucrurile merg într-o direcţie bună sau într-o direcţie greşită?”, 71% dintre oameni au răspuns că lucrurile merg „mai degrabă într-o direcţie greşită”, în timp ce 21% au răspuns că lucrurile merg „mai degrabă într-o direcţie bună”.

Următoarea întrebare a fost referitoare la activitatea primarului general, Nicuşor Dan, iar răspunsul oamenilor a fost năucitor pentru edil. Cum apreciaţi activitatea primarului general Nicuşor Dan de când acesta a fost ales?

Foarte bună – 2% , Bună – 21% , Proastă – 61%, Foarte proastă – 13% , Nu ştiu/nu răspund – 3%.