Actual International

Ninsorile abundente provoacă haos de călătorie în Marea Britanie, în timp ce un aeroport central și-a închis ambele piste

Ninsorile abundente provoacă haos de călătorie în Marea Britanie, în timp ce un aeroport central și-a închis ambele piste
Shutterstock.com

Vremea este dată pe cap și trăim vremuri incredibile. Primăvară alternată cu episoade de iarnă viscolită. În toată Europa există două anotimpuri alternative. Ce se întâmplă în Marea Britanie este un adevărat coșmar. Ninsoarea abundentă a închis pistele unui mare aeroport. Despre care aeroport este vorba, în cele ce urmează.

Ninsorile abundente provoacă haos de călătorie în Marea Britanie, în timp ce un aeroport central și-a închis ambele piste. Oameni nemulțumiți își scriu off-ul în social media

Ninsorile abundente din nordul Marii Britanii au provocat un nou haos în ceea ce privește călătoriile, după ce un aeroport important a fost nevoit să închidă ambele piste joi, 19 ianuarie 2023.

Din cauza zăpezii abundente, aeroportul din Manchester a anunțat în dimineața de joi că a fost nevoit să își închidă temporar ambele piste.

”În urma unei perioade de ninsori abundente, am închis temporar ambele piste”, se arată într-un comunicat de presă al aeroportului.

”Sănătatea și siguranța vor fi întotdeauna prioritatea noastră principală, iar operațiunile vor fi reluate cu prima ocazie. Pasagerii sunt sfătuiți să contacteze compania lor aeriană pentru cele mai recente informații despre zboruri”.

Oamenii au comentat pe rețelele de socializare.

O persoană a spus: ”Două piste de aterizare și nu puteți ține una deschisă nici măcar cu un praf de zăpadă ușoară care a fost prognozat. Sir Gil Thompson ar fi fost acolo conducând din față acum. A lăsat un aeroport grozav care s-a dus pe apa sâmbetei!”

O altă persoană a scris: ”Zăpadă grea? Este legitim abia o rafală, ar putea fi mutată cu o lopată în 15 minute, dar în schimb, întârziați fiecare zbor, chiar și îmbarcându-ne în zbor doar pentru a-l întârzia și mai mult. Aeroport inutil. Un centimetru de zăpadă și voi toți renunțați să mai lucrați.”

În timp ce încă o persoană a scris: ”Nu cred că Regatul Unit va scăpa vreodată de cât de jenant de nepregătit pentru absolut orice, este cu adevărat”.

La ora închiderii ediției, mesajele oamenilor nemulțumiți curg în continuare.