Actual Diverse

Noi dovezi atestă că proprietarul lanțului Gold’s Gym și familia sa ar fi murit, după prăbușirea avionului. VIDEO

Noi dovezi atestă că proprietarul lanțului Gold’s Gym și familia sa ar fi murit, după prăbușirea avionului. VIDEO
International Business

Omul de afaceri german, proprietar al lanțurilor Gold’s Gym și McFit, se pare că ar fi murit împreună cu familia sa, în urma prăbușirii avionului de mici dimensiuni, în largul coastelor din Costa Rica.

Noi dovezi atestă că proprietarul lanțului Gold’s Gym și familia sa ar fi murit, după prăbușirea avionului. VIDEO

În zorii zilei de duminică, 23 octombrie 2022, oficialitățile din Costa Rica au confirmat faptul că magnatul german Rainer Schaller și familia sa au fost pasagerii unui avion ușor care s-a prăbușit în Marea Caraibelor. Se crede că Schaller era însoțit în zborul ”condamnat”, după cum a titrat presa internațională, de partenera sa Christiane Schikorsky, de copii și de un apropiat al familiei, instructor de fitness.

Potrivit site-ului de știri TMZ, Paza de Coastă din Costa Rica a confirmat descoperirea a două cadavre, împreună cu mai multe resturi și obiecte personale despre care se crede că provin din avionul prăbușit.

Autoritățile nu au confirmat nimic oficial, deoacamdată, dar se crede că toți cei cinci pasageri, plus pilotul, au pierit în accident. Operațiunea de căutare este încă în desfășurare.

Alte amănunte legate de acest zbor au fost dezvăluite

Un avion ușor care s-a prăbușit în Marea Caraibelor, în largul coastei Costa Rica, ar fi ucis un număr de șase persoane. Printre cei decedați se crede că se află omul de afaceri german Rainer Schaller, proprietarul lanțurilor Gold’s Gym și McFit.

Potrivit lui Jorge Torres, ministrul costarican al securității, avionul cu nouă locuri ar fi avut la bord cinci pasageri germani, alături de un pilot elvețian, potrivit dailymail.co.uk.

„În jurul orei șase după-amiaza am primit o alertă despre un zbor care venea din Mexic spre aeroportul din Limon, cu cinci pasageri germani”, a relatat Torres, citat de media. A fost inițiată o operațiune de căutare, dar, din cauza vremii nefavorabile, aceasta a fost suspendată temporar.

Avionul bimotor cu turbopropulsor Piaggio P180 Avanti, de fabricație italiană, fusese dat dispărut vineri, 21 octombrie, după ce a dispărut de pe radare, după ce a decolat din Mexic. Echipele de căutare ale Gărzii de Coastă au raportat sâmbătă, 22 octombrie a.c., descoperirea unor bucăți de epavă și a unor obiecte personale plutind în Mare.

În același context, ministrul adjunct al securității din Costa Rica, Martin Arias, a confirmat: „Au fost găsite piese care indică faptul că acesta este avionul. Până în prezent, nu am găsit niciun cadavru viu sau mort.”

Actualmente, s-au găsit două cadavre și se crede că locul prăbușirii se află la aproximativ 17 mile (28 km) de coasta aeroportului internațional Limon din Costa Rica.