Actual Lifestyle

Un avion privat în care se afla fondatorul multimilionar al unui lanț german de fitness este dat dispărut

Un avion privat în care se afla fondatorul multimilionar al unui lanț german de fitness este dat dispărut

Un avion privat în care se afla fondatorul multimilionar al lanțului german de fitness McFit a pierdut comunicarea cu turnurile de semnalizare, în drum spre Costa Rica.

Un avion privat în care se afla fondatorul multimilionar al unui lanț german de fitness este dat dispărut

Potrivit ziarului german Bild am Sonntag, sâmbătă, 22 octombrie 2022, avionul cu Rainer Schaller, fondatorul multimilionar al lanțului german de fitness McFit, iubita sa și cei doi copii a dispărut. Se pare că la bordul avionului se afla și un alt german, Markus Kurrek.

Se crede că avionul a decolat din Mexic și se îndrepta spre Costa Rica când comunicațiile au fost pierdute în jurul orei locale 18.00.

Autoritățile au demarat o operațiune de căutare și salvare, fiind cercetată zona în care avionul a comunicat ultima dată, precum și zonele aflate de-a lungul traiectoriei de zbor a avionului.

Rainer Schaller a fondat lanțul de cluburi de fitness McFit în 1996. Acesta are aproximativ 250 de filiale în Germania, Austria, Italia, Polonia și Spania.

La ora închiderii ediției, nu sunt disponibile informații suplimentare despre avionul privat sau despre pasagerul său multimilionar, fiind așteptate actualizări pe măsură ce avionul este localizat.

Alt avion de mici dimensiuni, dispărut în această vară

În vara acestui an, un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut într-o zonă montană din Nepal. Aeronava a fost ulterior găsită. Aparatul de zbor se știa că este operat de compania Tara Air. Contactul radio cu membri echipajului a fost pierdut imediat după decolare.

Potrivit declarațiilor oficiale de la acea vreme, la bord se aflau 19 pasageri și 3 membri ai echipajului. Operațiunile de căutate erau inițial îngreunate de vremea nefavorabilă. Statistic vorbind, Nepalul deține un recod sumbru în ceea ce privește accidentele aviatice.

Avionul de mici dimensiuni efectua un zbor din orașul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, spre Jomsom, la aproximativ 80 km spre nord-vest. Aparatul de zbor a decolat la ora locală 09:35 (04:55), iar la scurt timp s-a pierdut contactul radio cu echipajul. Povestea pe larg poate fi citită aici.