Actual Diverse

Noi informații despre crima atroce din Paris. Ce spun părinții colegelor Lolei, fetița de 12 ani ucisă și băgată în valiză

Noi informații despre crima atroce din Paris. Ce spun părinții colegelor Lolei, fetița de 12 ani ucisă și băgată în valiză
Digi24/Captura

Se numea Lola, avea 12 ani și o întreagă viață în fața ei, până destinul i-a fost curmat, crunt și nemilos, într-un mod inimaginabil, terifiant. Despre aceasta a scris Infoactual anterior. Amănunte legate de această crimă atroce ies în continuare la suprafață.

Noi informații despre crima atroce din Paris. Ce spun părinții colegelor Lolei, fetița de 12 ani, ucisă

Parisul încă este în stare de șoc după inimaginabila crimă care a zguduit lumea, dat fiind barbarismul la care a fost supus corpul micuției. Amintim că acest corp firav a fost găsit inițial într-un geamantan care se afla în interiorul unui portbagaj.

Avea mâinile și picioarele legate, gura astupată cu bandă adezivă. iar pe gât avea o tăietură, deși autopsia făcută în weekend a stabilit că ea a murit prin asfixiere. Pe picioare au fost găsite două însemnări pe post-it. Pe unul scria „0”, iar pe celălalt „1”, a căror explicație nu a fost încă găsită sau expusă public.

Încă de sâmbătă, poliția a arestat o femeie de 24 de ani, Dahbia B, născută în Algeria. Femeia a fost găsită cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din bloc, pentru că a fost filmată intrând în imobil împreună cu micuța Lola.

În timp ce anchetatorii spun oficial că femeia este dereglată din punct de vedere psihic și nu a avut niciun motiv să ucidă copila, un martor ocular spune că ar fi auzit-o pe aceasta vorbind la telefon despre o afacere privind traficul de organe.

În plus, aceasta nu era singură. Un bărbat de 43 de ani a așteptat-o și tânăra a fost văzută urcându-se la el în mașină. Și tot presa internațională a scris că potențiala criminală are și o soră, care locuiește în bloc cu familia fetiței. Se pare că surorile s-ar fi certat, fapt care și-ar fi pus amprenta asupra ei, din punct de vedere psihologic.

Informații de ultimă oră

”Femeia este acuzată de violul și uciderea” elevei găsite în valiză la Paris. Luni, 17 octombrie 2022, cei doi suspecți, o femeie de 24 de ani și un bărbat de 43 de ani, au compărut în fața unui judecător din Paris.

Se pare că alte două persoane sunt interogate de poliție în legătură cu acest incident îngrozitor. Victima, cunoscută doar sub numele de Lola, ar fi fost violată și torturată înainte de a fi ucisă.

O anchetă oficială a fost deschisă în weekend pentru „viol comis cu acte de tortură și barbarie” și pentru „ascunderea unui cadavru”, relatează The Guardian. Principala suspectă a fost arestată sâmbătă, în timp ce se afla în oraș cu sora ei, în vârstă de 21 de ani.

Părinții colegelor Lolei sunt îngroziți

Părinții colegelor Lolei se declară îngroziți de cele întâmplate în orașul lor. Ei povestesc că le este frică acum pentru viața tinerelor eleve.

Luni dimineață, la școală au venit ministrul Educației Pap Ndiaye și primarul Parisului Anne Hidalgo, care au anunțat că toți copiii vizibil afectați vor primi sprijin psihologic.

Este o „tragedie abominabilă și intolerabilă”, a declarat și soția președintelui francez, Brigitte Macron, care s-a declarat solidară cu temerile acestor părinți.

„Fiica mea a plâns tot weekendul, nu a închis un ochi. Nu putem avea încredere în nimeni acum în cartierul nostru. Îmi este foarte frică pentru copiii mei”, a declarat Gasmi, care are doi copii.

„M-a dat peste cap. Azi dimineață l-am însoțit pe fiul meu la școală, l-am urmat de la câțiva metri distanță. Doar ca să-l știu în siguranță. O să-l duc de acum înainte la școală și mă voi duce să-l și iau. Dacă termină la patru și jumătate, plec de la serviciu la patru. Nu este negociabil”, a spus și o altă mamă.