Actual Diverse

O britanică a fost împușcată mortal în Franța, la o vânătoare de mistreți

O britanică a fost împușcată mortal în Franța, la o vânătoare de mistreți
BzB

O femeie britanică a fost împușcată mortal la o partidă de vânătoare, iar însoțitorul ei a fost arestat, scrie presa internațională luni, 17 octombrie 2022. Pasiunea pentru vânătoare este cunoscută peste tot în lume. Uneori au loc accidente sau alteori, glonțul este orientat cu țintă clară și precisă, după cum au descoperit anchetatorii în alte cazuri similare. La această vânătoare, se caută răspunsul.

O britanică a fost împușcată mortal în Franța, la o vânătoare de mistreți

Femeia, în vârstă de 67 de ani, ar fi fost „rănită deasupra inimii” în urma incidentului, care a avut loc în Franța, în timpul unei vânători de mistreți.

Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Saint-Brieuc, în regiunea franceză Bretania, unde a murit, a declarat procurorul Nicolas Heitz.

The Mirror relatează că femeia se afla împreună cu partenerul ei de vânătoare, care a executat un „foc de armă cu pușca pe care o purta la umăr”, direct spre spatele ei. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat preventiv, iar de atunci a fost deschisă o anchetă pentru omor prin imprudență.

Descriind împușcătura drept un „accident dramatic”, procurorul Heitz a declarat că „încă nu s-a stabilit” ce s-a întâmplat cu exactitate. ”Petrecerea” era formată din mai mulți vânători și doi invitați, a precizat procurorul.

În altă ordine de idei, Upday relatează că, în momentul în care s-a tras, cele două persoane implicate în împușcături se deplasau împreună printr-un lan de porumb, după cum au relatat martori oculari din grupul respectiv.

Trăgătorul a fost dus ulterior la spital, unde medicii au confirmat că acesta nu consumase alcool sau alte substanțe toxice. Trupul femeii a fost dus la Institutul medico-legal din Rennes pentru autopsie. Cercetările au loc în continuare, pe cazul dat.

Din câte se știe, vânătoarea de porci mistreți a fost, din punct de vedere istoric, un exercițiu periculos din cauza tacticii de ambuscadă a animalului cu colți, precum și a pielii groase și a oaselor dense, ceea ce făcea dificilă uciderea lor cu arme premoderne.