Actual Diverse

O creatură cu aspect ciudat, supranumită „peștele lui Frankenstein”, prinsă de un pescar în largul Mării

O creatură cu aspect ciudat, supranumită „peștele lui Frankenstein”, prinsă de un pescar în largul Mării

Roman Fedortsov este un pescar experimentat în pescuitul din apele de mare adâncime. El lucrează pe un trailer în Murmansk, partea de nord-vest a Rusiei. Acesta, uimit și el de ultima captură, a împărtășit imaginea creaturii cu aspect ciudat pe Instagram.

O creatură cu aspect ciudat, supranumită „peștele lui Frankenstein”, prinsă de un pescar în largul Mării

Un pescar de mare adâncime a împărtășit o imagine a unei creaturi cu aspect ciudat, supranumită „peștele lui Frankenstein”, pe care a prins-o în Rusia, titrează Mirror. Peștele nemaivăzut până acum a fost găsit tocmai în interiorul altui pește mai mare. Când a dat să pregătească peștele pentru gătit, pescarul a găsit în burta primului…surpriză…un alt pește! Și mai mare i-a fost mirarea când a văzut mai îndeaproape ciudata creatură, cu alură de pește.

Roman Fedortsov, pescarul originar din Murmansk, în partea de nord-vest a Rusiei, și-a dedicat întrega viață căutării unor creaturi necunoscute.

El petrece luni întregi din viață pe Mare, spre deliciul celor 649.000 de urmăritori ai săi, pe care îi are pe Instagram. De-a lungul timpului , pescarul a postat multe imagini cu vietăți ciudate din apele adânci, unele având aspecte înfricoșătoare.

Roman a prezentat de curând o captură aproape translucidă, cu aripioare mari, o coadă lungă asemănătoare cu cea a unui prădător și un ochi cu aspect fantomatic, după cum descriu jurnaliștii britanici. Peștele era acoperit de semne ciudate, care îl făceau să pară că a fost cusut pe alocuri.

Postarea bătrânului pescar a adunat peste 5.000 de aprecieri. Și părerile intenauților au fost pline de entuziasm și bucurie.

Utilizatorii de pe Instagram s-au arătat captivați de descoperirea lui numită Frankenstein. Iată câteva păreri postate în mediul online.

  • Îl caut pe acest micuț de câțiva ani în aceste ape, sunteți foarte norocoși, este magnific.
  •  „Seamănă cu un Pokemon.
  • Wow, arată ca un pește din desene animate„.
  •  „Hei! O himeră fantomă! Cunoscută și sub numele de rechin fantomă, pește șobolan, pește fantomă și pește iepure! Nu văd poze cu ei prea des„.
  • Îmi place să văd aceste creaturi minunate!

Printre alte descoperiri ale pasionatului de lumea nevăzută de sub ape, se numără și un parazit care se agățase de ochiul unui pește, imagine imortalizată și postată online, tot de ”batrânul și marea”, în variantă mai modernă.

Foto: Mirror