Actual Diverse

O crimă care a îngrozit lumea. Părinți uciși la îndemnul propriei fiice dintr-un motiv terifiant

O crimă care a îngrozit lumea. Părinți uciși la îndemnul propriei fiice dintr-un motiv terifiant
ziarulromanesc.de

O lume întreagă este îngrozită, la propriu, de tragedia unei familii din Germania. Doi părinți au fost uciși din motivația unilaterală a copilei lor de numai 16 ani. Care a foast acest motiv, ce spun oamenii și cum se apără fata, în cele ce urmează.

O crimă care a îngrozit lumea. Părinți uciși la îndemnul propriei fiice dintr-un motiv terifiant

Din primele date reiese că doi medici din Germania, soț și soție, au fost uciși la îndemnul propriei lor fiice, pe care încercau să o educe pe fiica lor de 16 ani, așa cum știau ei mai bine. Doar că se pare că viața de acasă nu prea era pe placul fetei adolescente.

Un tribunal din Germania a dat sentința și i-a condamnat luni, 23 ianuarei 2023, pe Felix S. (19 ani) și pe iubita lui Hannah S. (17 ani) pentru uciderea părinților ei, determinată de „ura” fetei față de propria-i mamă și tată, după cum s-a arătat în motivarea instanței de judecată pe cazul dat.

Prin urmare, mobilul crimei este acesta: ura.

Sentința. Tribunalul regional din Bayreuth (Bavaria) l-a condamnat pe tânăr, în vârstă de 18 ani la momentul comiterii faptei, la 13 ani și șase luni de închisoare pentru că i-a înjunghiat pe cei doi în dormitorul lor din orașul Mistelbach, în luna ianuarie anul trecut.

Ambele victime, în vârstă de 51 și 47 de ani, erau medici cunoscuți și apreciați pe plan local.

Informații terifiante au fost relevate în fața instanței

Fata, în vârstă de 16 ani la acea vreme, a fost condamnată la 9 ani și jumătate de închisoare. „Ura” adolescentei față de părinții ei a fost forța motrice din spatele crimelor și că i-a fost ușor să-și manipuleze iubitul, relatează DPA.

După cum se arată în descrierea cazului, respectiv în rechizitoriu, fiica a participat la planificarea crimelor și i-a împiedicat pe frații ei să intervină sau să alerteze poliția în timp ce părinții erau uciși. Cele două victime ale crimei locuiau în casă cu cei patru copii ai lor, toți sub 18 ani.

Ce spun avocații care îi reprezintă: declarații paralele

Cu toate acestea, avocații apărării au cerut achitarea ei, spunând că nu există nicio dovadă a complicității  tinerei fete la crimă. La polul opus, avocatul criminalului a declarat public faptul că tânărul client al său regretă profund ceea ce a făcut și că a comis crima doar din dragoste pentru iubita lui.

Și gura lumii vorbește

Fiica ar fi spus adesea că vrea să-și ucidă părinții, susținând, printre altele, că tatăl ei a bătut-o, însă aceasta a fost o acuzație pe care instanța a respins-o. Mama ei a vrut chiar să ia lecții de autoapărare, pentru a se proteja de fată, conform acuzării, citată de media.

Despre înfiorătoarea crimă

Inculpatul în vârstă de 19 ani a fugit inițial de la fața locului, dar s-a predat la câteva ore după teribila crimă. Fiica de 17 ani a negat implicarea în crime. Verdictul dat poate fi atacat cu recurs.

Un final de un tragism inimaginabil

Numai când citim această povestem ne înfiorăm. Exact așa a simțit și judecătoarea de caz, Andrea Deyerling, care îngrozită de cele auzite în sala ei de judecată a spus: „Niciodată nu s-au scurs atâtea lacrimi în această sală de judecată”. Lacrimile erau ale celor trei copii minori, cu vârste sub 18 ani, care au rămas acum și fără mamă și fără tată, singuri și cu durerea în suflet.