Showbiz

O cunoscută vedetă TV, bătută crunt! A fost un coșmar: „Chiar și cu el în pântec…”

O cunoscută vedetă TV, bătută crunt! A fost un coșmar: „Chiar și cu el în pântec…”

O cunoscută vedetă de televiziune a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta a fost bătută crunt de soțul său, iar evenimentul o mai marchează și în ziua de azi.

Violența împotriva femeilor reprezintă totalitatea actelor de violență care sunt comise împotriva sexului frumos. Națiunilor Unite de eliminare a violenței împotriva femeilor precizează că „violența împotriva femeilor este o manifestație a inegalității relațiilor de putere dintre bărbați și femei” și că „violența împotriva femeilor este un mecanism social prin care femeile sunt forțate sa ia o poziție subordonată bărbatului.”

A fost un coșmar: „Chiar și cu el în pântec…”

Și Andreea Mantea se numără printre femeile abuzate de bărbați. Vedeta de televiziune a mărturisit că a fost bătută de tatăl fiului ei, Cristi Mitrea, chiar și atunci când îl purta în pântec pe fiul lor.

Relația aproape perfectă s-a transformat, pentru Andreea Mantea, într-un adevărat calvar, așa cum chiar ea a mărturisit. Bruneta a dezvăluit că a fost agresată fizic de tatăl copilului ei.

Andreea Mantea a afirmat că până acum nu a dorit să facă declarații publice despre tatăl copilului ei și despre coșmarul pe care l-a trăit alături de el, deoarece i-a fost mult prea greu să rememoreze acele clipe, dar s-a gândit și la faptul că fiul ei va crește și va afla adevărul, din presă, despre cel care îi este tată, potrivit spynews.ro.