Actual Diverse

O femeie a supraviețuit după ce a fost călcată de două ori de două trenuri de metrou. Povestea o relatează chiar ea

O femeie a supraviețuit după ce a fost călcată de două ori de două trenuri de metrou. Povestea o relatează chiar ea
mylondon.news

O femeie a supraviețuit miraculos după ce a fost călcată de două trenuri de metrou după ce a căzut pe șine într-o stație londoneză.

Miracole există și, ca dovadă, o femeie a supraviețuit după ce a fost călcată de două trenuri de metrou. Iar povestea o relatează chiar ea

În cadrul emisiunii „Good Morning Britain” de miercuri, 28 decembrie 2022, Sarah de Lagarde, din Camden, nordul Londrei, a explicat că a pierdut echilibrul pe peron și a căzut în gol.

Ea se îndrepta spre casă după o zi lungă la serviciu și, după ce a adormit în tren și a ratat stația, s-a grăbit să coboare din trenul de metrou, doar că a căzut în gol.

Potrivit lui Sarah, a fost nevoie de cel puțin 15 minute pentru ca navetiștii să îi audă strigătele, trenul lovind-o în timp ce ieșea din stație. Rănită și întinsă pe șine, ea a fost lovită și de un al doilea tren care tocmai sosea în stație.

Povestind vizibil emoționată că i s-a spus că ar fi putut să moară de zece ori, ea mărturisește acum că este „recunoscătoare pentru viață„.

Sarah, care a fost externată din spital săptămâna aceasta, și-a pierdut încă un picior și o mână în accidentul dat. Ea strânge fonduri pentru a cumpăra un braț protetic avansat capabil să acționeze pe baza semnalelor cerebrale și a strâns până acum peste 278.000 de lire sterline.

Ea a spus că orice sumă suplimentară va merge la serviciul de ambulanță aeriană și la spitalul unde a fost tratată.

Femeia a povestit cu lacrimi în ochi:

„Sunt bine. Mă simt bine, adică, evident, este un lucru teribil să i se întâmple cuiva, dar sunt atât de privilegiată și recunoscătoare că sunt în viață. În acea noapte mi s-a spus că aș fi putut muri de cel puțin 10 ori, a fost un accident destul de mare să se întâmple, dar, odată ce ai supraviețuit la asta, am fost absolut încântată că sunt în viață.”

”Bucuria este acolo, așa că dacă te gândești la asta. Familia mea ar fi putut petrece Crăciunul fără mine – faptul că sunt în viață și că sunt aici este incredibil. Totul are un plus de strălucire.”

Sarah a fost transportată pe calea aerului la spital, unde i-au fost amputate brațul și piciorul, dar a spus că ceea ce a făcut-o să continue a fost gândul: „Nu ar trebui să fiu aici, nu ar trebui să se întâmple asta, trebuie să mă duc acasă să-mi văd familia. Acel gând despre familia mea m-a făcut să merg mai departe.

În prezent, ea se simte norocoasă că este în viață, Sarah a avut parte de un adevărat miracol, în condițiile în care dintr-un astfel de accident nimeni nu scapă cu viață.