Actual Social

O femeie s-a transformat din mătușă, în păpușă, după ce a divorțat. Femeia a ajuns un simbol al frumuseții

O femeie s-a transformat din mătușă, în păpușă, după ce a divorțat. Femeia a ajuns un simbol al frumuseții

Pentru mulți oameni, despărțirile reprezintă o șansă la un nou început. Dar o femeie a mers mai departe decât majoritatea, transformându-și complet viața după ce a divorțat.

Emma Sheppard, în vârstă de 42 de ani, s-a simțit „inutilă” după ce s-a despărțit după 18 ani, de soțul ei, în 2020. Acum, la doi ani distanță, ea trăiește „cea mai bună viață posibilă” după ce și-a găsit fericirea interioară.

Asistenta socială s-a transformat „din mătușă, în păpușă”

Mama a doi copii și-a dat seama că era „rândul ei”, după ani de zile petrecuți îngrijindu-se „de toți ceilalți”. Așa că s-a înscris la o sală de sport, a renunțat la mâncarea nesănătoasă, s-a aranjat și chiar s-a înscris pe Tinder – schimbându-și viața. Emma, o asistentă socială din Blackpool, a declarat: „Mă simt extraordinar și parcă frumusețea vine din interior. E ca și cum aș pluti.”

„Înainte lucram din greu și aveam grijă de toți ceilalți. Dar, într-o zi, după ce ne-am despărțit, mi-am dat seama că era rândul meu. Arătam bătrână, secătuită, dar acum trăiesc cea mai bună viață posibilă. Sunt fericită și arăt complet diferit”.

Emma s-a căsătorit în anul 2000, la vârsta de 22 de ani. Credea că va fi căsătorită pe viață, dar relația a început să se destrame în urmă cu câțiva ani, spune ea.

Soțul ei s-a mutat în ianuarie 2021, iar divorțul a fost finalizat în luna octombrie a aceluiași an. Emma spune că inițial a fost deprimată, dar, după ce a ascultat piesa Roar a lui Katy Perry, a decis să meargă mai departe.

Mai întâi, a început să poarte pentru prima dată ruj roșu și a redus obiceiul de a fuma 20 de țigări pe zi la doar patru


De asemenea, femeia, care nu bea, și-a luat un job suplimentar de două nopți într-un bar de cocktailuri și a început să meargă la sală de cinci ori pe săptămână. Emma spune că și-a schimbat, de asemenea, obiceiurile alimentare, înlocuind sandvișurile cu ouă și cartofi prăjiți și bacon cu paste cu pui și bolognese de casă.

„Eram căsătorită pe viață. Era vorba de el, de fete și de muncă. Simțeam că am rezolvat totul. A fost foarte rău după ce a plecat, m-a distrus cu adevărat. Mă simțeam inutilă – aveam atacuri de panică. Nu aveam încredere în mine și eram atât de izolată. Munceam ca să plătesc facturile. Într-o zi, m-am trezit și m-am gândit: Te tragi dintr-o familie de femei puternice, ești liberă și poți face ce vrei în viața ta. Mi-am dat seama că pot fi mult mai mult de atât. A fost ca o forță de la cineva care mă veghea. Totul la mine este complet diferit acum”, a mărturisit femeia.

„Oamenii spun că arăt incredibil în comparație cu înainte și cred că asta se datorează faptului că sunt atât de fericită în interior. Acum zâmbesc tot timpul. Iar acesta este doar începutul”.

Acum își caută iubirea pe Tinder

Emma nu are un nou partener, dar își caută dragostea pe Tinder – unde a atras atenția unui bărbat care pretindea că este o vedetă de la Insula Iubirii – Marea Britanie. Ea a spus: „A fost amuzant să fiu agățată de tipul acela de la Insula Iubirii. Nu l-am recunoscut la început, dar m-am gândit că e genul meu.”

„Mi-am dat seama când am vorbit pe Snapchat și am văzut videoclipuri cu el. Îmi trimitea mesaje în care îmi spunea cât de drăguță sunt și că nu arăt de 42 de ani.”

„A fost foarte măgulitor, a fost un șoc și totuși destul de amuzant.”