Actual Lifestyle

O percheziție la domiciliul unui profesor a scos la iveală 12 discuri care conțineau înregistrări cu școlărițe

O percheziție la domiciliul unui profesor a scos la iveală 12 discuri care conțineau înregistrări cu școlărițe

Ca urmare a unei percheziții efectuate de ofițerii Gărzii Civile din Spania, la domiciliul unui profesor au fost găsite 12 hard disk-uri de calculator, toate conținând înregistrări cu fete de la școala privată unde acesta lucra de mai multă vreme.

Incredibil cum o percheziție la domiciliul unui profesor a scos la iveală 12 discuri care conțineau înregistrări cu școlărițe. Video documentar

În urma unei percheziții efectuate de ofițerii Gărzii Civile la domiciliul unui profesor, au fost găsite 12 hard disk-uri de calculator, toate conținând înregistrări cu fete de la școala privată unde lucra.

Garda Civilă din Spania a declarat marți, 18 octombrie 2022, că, în urma unor plângeri, a fost acordat un ordin judecătoresc pentru percheziția domiciliului profesorului de la Facultatea de Arte din cadrul Colegio Virgen de Europa.

Acolo au fost găsite 12 hard-disk-uri care fuseseră găurite în încercarea de a le distruge conținutul, în timp ce altele erau ascunse în pereți.

Din datele inițiale se pare că oamenii legii au ajuns acasă la profesor deoarece acesta fusese acuzat anterior de colectare și posesie de pornografie infantilă.

Colegiul privat din Spania, care beneficiază de o bună promovare. Foto: Coles Y Guardes

Ce a decis judecătorul de caz

Profesorul s-a prezentat în instanță, unde și-a folosit dreptul de a nu depune mărturie, judecătorul amânând cazul până în ianuarie, când vor fi ascultate mărturiile.

Agenții de la Garda Civilă spaniolă, un fel de jandarmerie națională, lucrează cu hard disk-urile pentru a aduna cât mai multe probe și pentru a determina conținutul exact al acestora, fiind vorba atât despre DVD-uri, cât și o multitudine de casete găsite în casa profesorului.

Potrivit surselor cu care a vorbit 20minutos, cantitatea de material ar fi brutală, cu acuzații că fetele eleve au fost înregistrate de profesor timp de mai multe luni, chiar și ani.

Investigațiile au fost demarate în luna iunie, după ce un vecin a găsit un dispozitiv de stocare digitală, care atunci când a vizualizat conținutul a fost surprins să găsească fete în lenjerie intimă. Aceasta a fost transmisă la Garda Civilă, care a stabilit unde au fost făcute fotografiile și înregistrările, având ca indiciu logo-urile de pe uniformele acestora.