Actual Social

O româncă din Spania strigă după ajutor: „Mă simt singură și a nimănui”

O româncă din Spania strigă după ajutor: „Mă simt singură și a nimănui”
Facebook

A trăit de când se știe în Spania, la Madrid, iar acum, vrea s-o găsească pe cea care i-a dat viață. O româncă de 33 de ani a cerut ajutorul pe rețelele de socializare, în speranța că sunt oameni care o pot îndruma să-și găsească mama.

O româncă din Spania strigă după ajutor: „Mă simt singură și a nimănui”

Mădălina Balaban s-a născut în Constanța, a fost abandonată de mama ei naturală -o adolescentă, iar la vârsta de 4 luni a fost a adoptată de o familie din Madrid, Spania. Însă soarta i-a răpit și cea de-a doua mamă, care s-a stins din viață pe când avea doar 8 ani. De atunci, a fost crescută de tatăl adoptiv, dar și acesta a decedat.

Tânăra și-a făcut cunoscută povestea pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”. Speră doar ca oamenii să o ajute să o întâlnească pe mama biologic, singura care i-ar putea aduce acum alinare sufletească. Cea care i-a dat viață se numește Ileana Balaban și avea doar 16-17 ani când a născut-o.

„Sper să o pot îmbrățișa”

„Mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc, iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea”, a transmis Mădălina Balaban prin mesajul său.

Tot ea scrie în anunț că nu este sigură de originea mamei sale. Din câte i-a povestit tatăl adoptiv, posibil să fie din Ploiești sau Pitești, iar în Constanța să fi ajuns doar pentru a naște. „Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc.”, a adăugat Mădălina.

„Aștept cu nerăbdare acea zi a reîntâlnirii”

Singura ei dorință acum este să o găsească pe cea care i-a dat viață, indiferent unde s-ar afla și ce situație ar avea. „Aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață. De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea. Vă mulțumesc tuturor!”

Cine are informații care ar putea să o ajute pe Mădălina este rugat să scrie un mesaj pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.