Actual International

Omagiile curg pe rețelele de socializare în urma morții subite a campionului britanic de motociclism Keith Farmer. FOTO

Omagiile curg pe rețelele de socializare în urma morții subite a campionului britanic de motociclism Keith Farmer. FOTO
Infoactual

Mai multe omagi sunt postate pe social media, în urma morții subite a campionului britanic de motociclism Keith Farmer.

Omagiile curg pe rețelele de socializare în urma morții subite a campionului britanic de motociclism Keith Farmer. FOTO

Texte impresionante au inundat rețelele de socializare joi, 10 noiembrie 2022, după ce a fost anunțată moartea subită a multiplului campion britanic de motociclism Keith Farmer.

Potrivit relatărilor locale, moartea subită a lui Keith Farmer, în vârstă de 35 de ani, o legendă irlandeză a motociclismului, a survenit în primele ore ale zilei de 10 noiembrie.

Fratele lui Farmer, David, a declarat că motociclistul din Clogher, Co. Tyrone, a murit alături de familia sa.

El a scris pe Facebook: „Nu mai am cuvinte, fratele nostru mai mic a plecat la 1.45 în această dimineață cu noi toți lângă el. Viața nu va mai fi niciodată la fel, ne-a făcut pe toți atât de mândri și ne va lipsi foarte mult. Te iubesc Meekie #33.”

Și alți oameni i-au adus un omagiu pe rețelele de socializare.

Kate Adair a scris: „Îmi este greu să mă obișnuiesc cu vestea incredibilă a lui Keith Farmer.

„Cunoscându-i de aproximativ 30 de ani, David, Keith și tatăl lor, Alan, erau una dintre cele mai frumoase familii din paddock-ul de motocross, unde băieții au crescut împreună, au concurat împreună și s-au jucat împreună și întotdeauna gata să ajute.

„Gândurile mele sunt alături de întreaga familie și de fetițele lui Keith în aceste momente triste RIP Keith 💔”

Bennetts British Superbike Championship a scris: „Toți cei care au legătură cu Bennetts British Superbike Championship sunt întristați să afle de moartea prematură a lui Keith Farmer la vârsta de doar 35 de ani”.

„Clogher Bullet” a fost un multiplu câștigător de titluri în cadrul claselor de suport Bennetts BSB și a fost un pilot respectat și profund popular în întregul paddock. Și-a anunțat retragerea din acest sport abia anul trecut.”

Acesta a adăugat: „Keith va fi teribil de regretat de toți cei care au avut plăcerea de a-l întâlni de-a lungul carierei sale. A fost un pilot strălucit și de succes pe pistă, care va fi amintit cu drag de rivalii, colegii și fanii săi în urma veștii tragice de astăzi.

„Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către prietenii și membrii familiei sale și, în special, către copiii săi. Odihnește-te în pace Keith”.

TAS Racing Northern Ireland a scris: „Toată lumea de la TAS Racing este șocată și devastată să audă vestea despre fostul membru al echipei Keith Farmer. Zâmbetul său infecțios va fi ratat de toți cei care l-au cunoscut. Gândurile noastre sunt alături de familia sa și de cei dragi în aceste momente”.

„Șocat și extrem de trist să aud că Keith Farmer ne-a părăsit. Dragostea și gândurile mele sunt alături de familia și prietenii săi și, mai presus de toate, de Keith. Ce om minunat, minunat. RIP 💚,” Matt Roberts a scris.

În timp ce o altă persoană a spus: „Este îngrozitor. Keith a fost întotdeauna unul dintre favoriții mei. Nu doar pentru că este de „acasă”, ci și pentru zâmbetul lui. Și a fost un pilot de curse excepțional. 😔”

Și acestea sunt doar câteva mesaje selectate, pentru că ele curg încontinuu.