Lifestyle

Ozana Barabancea se confruntă cu probleme de sănătate: Aseară am avut dureri

Ozana Barabancea se confruntă cu probleme de sănătate: Aseară am avut dureri

Ozana Barabancea a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, cu ce probleme de sănătate se confruntă în prezent. Jurata de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” a spus că această afecțiune îi dă dureri de cap de foarte mult timp.

Din cauza unor dureri cumplite la nivelul picioarelor, Ozana Barabancea a mărturisit că a trecut prin momente îngrozitoarea. Vedeta a declarat că a simțit niște crampe cumplite, încât a țipat din cauza durerilor. Din fericire, alături i-a fost fiica ei, Gloria, care a avut mare grijă de ea pentru a se simți mai bine.

„Copiii mei fac foarte multe pentru mine. Mă răsfață. De exemplu, aseară am avut niște dureri. Săraca Gloria a simțit când am început să urlu efectiv și s-a trezit și m-a îngrijit, mi-a dat medicamente, mi-a dat apă, mi-a făcut frecție. Am avut cârcei”, a spus Ozana Barabancea la „Star Matinal”.

”Am niște copii foarte cuminți”

Ozana Barabancea a mai spus că are o relație specială cu copiii ei care o respectă și o iubesc foarte mult. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a declarat că pentru a înțelege valoarea banilor, și cât de greu se câștigă, nu le oferă totul copiilor ei.

„Am niște copii foarte cuminți, nu sunt răsfățați. Între noi e o iubire și un respect reciproc. Nu sunt copiii cărora le cumpăr tot ce vor ei în secunda doi, ei știu foarte clar că eu muncesc. Gloria a început și ea să facă meditații să vadă ce greu e să câștigi un ban”, a adăugat ea, potrivit Antena Stars.