Lifestyle

Pandemia l-a afectat grav. Pepe: „S-a pierdut tot. Nu are niciun sens”

Pandemia l-a afectat grav. Pepe: „S-a pierdut tot. Nu are niciun sens”

Pandemia l-a afectat grav. Este distrus pe plan financiar. Printre cei care au fost afectați de ”blestemul” pandemiei se numără și Pepe. Acesta a fost nevoit să-și anuleze concertele, iar cele două afaceri din Capitală pe care le gestiona au fost închise, ceea ce pentru cântăreți înseamnă gaură mare la buget.

Pandemia l-a afectat grav. Pepe: „s-a pierdut tot”

„Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a declarat Pepe pentru ciao.ro.

Pandemia l-a afectat grav. Facem nişte repetiţii online

„Şi înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem nişte repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure. Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu baieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat oricum dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks. Cred şi sper ca duminică de duminică să ne rămână obiceiul şi să ne găsim acolo pe YouTube pentru o seară ca între prieteni, în familie, la un pahar de vorbă”, a mai spus Pepe.