Diverse

Panică la spitalul Obregia, după ce un pacient a dat foc unei saltele. Zeci de bolnavi au fost evacuați

Panică la spitalul Obregia, după ce un pacient a dat foc unei saltele. Zeci de bolnavi au fost evacuați

Cu puțin timp în urmă, medicii de la spitalul Obregia au avut parte de un incident neplăcut, după ce un pacient a incendiat o saltea. Imediat au fost evacuați încă 34 de bolnavi. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest.

Au ajuns la fața locului 12 mașini de intervenție ale pompierilor

Deocamdată nu se știe de ce a ales bolnavul să facă așa ceva, dar se cunoaște faptul că acesta a fost internat din nou, iar poliția a început ancheta. La fața locului, s-au deplasat 12 mașini de intervenție pompieri și două ambulanțe de la SMURD (foto). Din fericire, pentru că s-a intervenit imediat, nu există alte persoane vătămate și nici bolnavi care să se fi intoxicat cu fum.

Un alt incendiu a izbucnit anul trecut tot la Obregia

Anul trecut, tot în septembrie, tot la spitalul Obregia din București a izbucnit un incendiu într-o anexă a instituției unde se aflau mai multe cabluri electrice. Medicii s-au speriat îngrozitor, au sunat imediat la 112 și au încercat să stingă focul folosind extinctoarele din dotare.

 

Echipajele au ajuns foarte repede și au securizat locul, apoi au început cercetările pentru a descoperi care sunt cauzele care au dus la izbucnirea incendiului ce ar fi putut avea urmări extrem de grave.

În urma unui incendiu de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț au murit zece bolnavi

Tot în septembrie anul trecut, au fost intoxicate cu fum șase persoane internate la Spitalul de Psihiatrie din Arad, care ulterior au fost transportate în alte unităţi spitalicești. Și în acest caz, focul a fost provocat de un pacient care era internat în acel loc.

În noiembrie anul trecut, a avut loc cel mai grav incident, la secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț. În urma unui incendiu ce a avut loc la secția de ATI au murit zece persoane. Toți bolnavii au fost internați atunci ca urmare a faptului că s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Sursă foto: rtv