Actual Diverse

Pompierii l-au scos pe „Moș Crăciun” dintr-un tub de ventilație unde rămăsese blocat. S-au spart pereți la etajul 7

Pompierii l-au scos pe „Moș Crăciun” dintr-un tub de ventilație unde rămăsese blocat. S-au spart pereți la etajul 7

Chiar în ziua de Crăciun pe rit vechi, salvatorii au avut de lucru mai multe ore pentru a salva viața unui bărbat care a rămas blocat timp de mai multe ore într-un canal de ventilare. Imaginile vorbesc de la sine.

S-au spart pereți la etajul 7 sau avea alte planuri ascunse. Un bărbat a rămas blocat într-un canal de ventilare. Foto

Un bărbat din Chișinău de 27 de ani a pus pe jar la propriu, noaptea trecută, salvatorii și medicii de la urgență. Acesta a rămas blocat, nu în horn, ci într-un canal de ventilare a unui bloc de locuit din capitala moldovenească.

Se pare că omul a profitat de faptul că este firav, încât să se strecoare prin tubul de ventilație, acolo unde a și rămas blocat, în cele din urmă. Și aceasta deoarece socoteala lui de acasă nu s-a potrivit cu realitatea din teren.

Întâmplarea nefericită a avut loc la data de 7 ianuarie, la ora 01:02, pe strada Petru Zadnipru 14 din municipiul Chișinău, Republica Moldova, potrivit media locală.

Foto: realitatea.md

Într-un comunicat al autorităților locale se arată cum au decurs faptele:

Angajații IGSU au stabilit că un bărbat în vârstă de 27 de ani se afla blocat în canalul de ventilare a unui bloc de locuit între etajele 7 și 8. De către salvatori au fost efectuate lucrări de demolare a unui perete constructiv, a canalului de ventilare cu dimensiunile 50×30 cm de la etajul 7.

În urma intervenției prompte a salvatorilor bărbatul a fost extras și salvat, fiind preluat de către angajații Serviciului asistență medicală urgentă investigații și îngrijiri medicale ulterioare. Cazul dat este cercetat de către organele de resort.”

A vrut să fie Moș Crăciun pentru cineva sau avea alte gânduri ascunse, profitând de locatari care se aflau în deplasare de sărbători, apartamentele fiind fără stăpâni, nu se știe, rămâne ca oamenii legii din Chișinău să stabilească ce anume și-a propus bărbatul să facă. Și cum omul este rănit, ancheta se află abia la început de drum, dar cercetările, cu siguranță, vor continua.