Info Actual

Info Actual > Showbiz > Prima soție a lui Mihai Constantinesu plânge după marea sa iubire
Showbiz

Prima soție a lui Mihai Constantinesu plânge după marea sa iubire

Prima soție a lui Mihai Constantinesu plânge după marea sa iubire

Prima soție a lui Mihai Constantinesu plânge după marea sa iubire! Mihai Constantinescu s-a stins în urmă cu șase luni, însă prima soție, Mihaela, femeia care l-a iubit enorm, spune cât de greu a trecut peste această perioadă.

Prima soție a lui Mihai Constantinesu plânge după marea sa iubire: Nu pot să cred că el nu mai există

485„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist. L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase. Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent”, a spus Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Reamintim că Mihaela și Mihai Constantinescu s-au iubit nebunește până când Anastasia Lazariuc, o artistă celebră, le-a distrus căsnicia, după cum a declarat fosta soție.

„Trăiam în aceeași lume și lucrurile astea se aflau. Dar chiar dacă nu aș fi aflat, aș fi simțit-o. Am trecut peste mai multe episoade de genul acesta fără mari probleme pentru că nu m-aș fi gândit că noi doi am putea ajunge ceea ce suntem astăzi. Doar doi buni prieteni. Pentru mine el era universul, era tot ce putea fi mai bun pentru sufletul meu. Pot spune cu mâna pe inimă ca bărbatul vieții mele a fost Mihai.”, a povestit Mihaela.