Actual International

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, divorțează după un mariaj de 25 de ani. Reacţia lui Volodimir Zelenski

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, divorțează după un mariaj de 25 de ani. Reacţia lui Volodimir Zelenski
foto: Ukrainian Presidential

Vitali Klitschko, fost boxer profesionist, în prezent primar al orașului Kiev, a recunoscut, într-un interviu pentru Babel, că el și soția sa, Natalia, au decis să divorțeze, după mai bine de 25 de ani de căsătorie. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost luat prin surprindere de acest anunț, mai ales că la mijloc este vorba de decizia unui important lider ucrainean.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, divorțează după un mariaj de 25 de ani. Reacţia lui Volodimir Zelenski

Este vorba de un mare lider politic care a hotărât să divorțeze după 25 de ani de căsnicie, pas decisiv făcut chiar în plin război împotriva rușilor!

Potrivit capital.ro, toată lumea a aflat acum că primarul Kievului, Vitali Klitschko, a decis să divorțeze. Edilul a anunțat că se va separa oficial de soția sa, Natalia, explicând că această decizie a fost luată de comun acord.

Care este motivul potrivit căruia cei doi au luat această decizie

Motivul ar fi legat de faptul că cei doi soți trăiesc în țări diferite de mai mulți ani, așa că un divorț este un final logic al relației lor. Acesta a susținut că în ciuda divorțului, viața continuă.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că vieţile sunt diferite de câțiva ani buni.

„De mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Și am decis să oficializăm. Aceasta este dorința ambelor părți. Încă avem relații bune, ne respectăm, copiii sunt deja adulți, iar viața continuă”, adăugând, totodată că acum inima lui este ocupată.

Foto: Instagram Natalia Klitschko

Din mesajul transmis nu a reieșit faptul că acesta ar avea o nouă iubită, ci și-a mărturisit doar dragostea lui față de Kiev.

Soția primarului, Natalia Klitschko, este considerată simbolul unei națiuni puternice

Cei doi, Vitali Klitschko și Natalia, s-au căsătorit în 1997. Cei doi au 3 copii (Yegor, în vârstă de 22 de ani, Elizabeth, în vârstă de 20 de ani și Maxim, în vârstă de 16 ani). În ultimii ani, Natalia a locuit în Germania, în timp ce Klitschko a rămas în Ucraina.

Pentru întreaga lume Vitali Klitschko, primarul Kievului în vârstă de 50 de ani și  președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, în vârstă de 44 de ani, sunt eroii de la Kiev care luptă curajos și puternic pentru capitală, potrivit sursei citate.

De asemenea, soțiile eroilor din Ucraina, Natalia Klitschko, în vârstă de 48 de ani și Olena Salenska, în vârstă de 44 de ani, devin din ce în ce mai mult simbolurile unei națiuni puternice.

În timp ce Vitali Klitschko luptă în ceea ce este, probabil, cea mai grea bătălie din viața lui, la Kiev, soția sa, Natalia Klitschko, se teme pentru viața compatrioților ei, a copiilor și pentru viața celui care i-a cucerit inima.

Cum s-au cunoscut Vitali și Natalia

Natalia, fostul model ucrainean, l-a cunoscut pe boxer, primarul de astăzi al Kievului, la un spectacol și s-a căsătorit cu el în 1996.

Soția primarului din Kiev, fiică a doi muzicieni, Natalia este o cântăreață foarte talentată, fiind implicată totodată în proiecte caritabile și sociale.

În anul 2014, Natalia Klitschko a cântat imnul ucrainean în timpul unui meci de box dintre cumnatul ei Wladimir și Alex Leapai.

Natalia Klitschko își susține oamenii pe rețelele de socializare și face apel către Occident pe Instagram: „Ieșiți în stradă, ridicați-vă vocile în apărarea democrației și păcii!”

Într-o altă postare pe Instagram, Natalia a scris: „Sunt infinit de mândră de curajul poporului meu! Sunt infinit de mândră de curajul soldaților noștri neînfricați, oamenii noștri! Sunt infinit de mândră și îngenunchez în fața curajului mamelor noastre, femeilor noastre!!!”.