Lifestyle

Prințul William susține că amintește mereu de „bunica Diana” în cadrul familiei sale! Cum își educă acesta copiii

O înregistrare veche, din arhive, în care prințul William povestește despre cât de „important” i se pare ca ai săi copiii „să știe” cine a fost prințesa Diana, bunica lor, a devenit acum virală pe rețelele de socializare. Asta mai ales în contextul în care William a vorbit rareori despre mama sa.

Una din puținele dăți când prințul a mai povestit despre mama sa mai în amănunt a fost în anul 2017, în cadrul unor înregistrări pentru câteva filme documentare care au marcat cea de-a 20-a aniversare a morții Prințesei. Unul dintre acestea se numea „Diana: Her Life and Legacy” („Viața și moștenirea ei”, traducere din limba engleză). Clipul încărcat pe platforma TikTok îl arată pe Prințul William discutând despre modul în care păstrează viu spiritul mamei sale pentru copiii săi, prințul George, în vârstă de 9 ani, și prințesa Charlotte, care are 7 ani, și prințul Louis, în vârstă 4.

@remembering.diana #ladydiana #princessdiana #princewilliam #monarchy #ladycolin #ladycolincampbell #royalfamily #britishmonarchy #britishroyalty #royalty #spare #princessmargaret #britishroyalfamily #kingcharles #kingcharlesiii #princecharles #queencamilla #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #katemiddleton #meghanmarkle #princeharry #queenelizabeth #queenelizabethii #tombower #britishroyals #royals #royalnews #monarchist #royalist #meghanandharry #harryandmeghan #dianaspencer #diana #vintage #princessanne #thecrownnetflix #thecrown #elizabethdebicki #fashion #feminism #viral #trending #fyp #foryoupage #foryou ♬ son original – Remembering Diana

„Vorbim constant despre bunica Diana. Avem mai multe fotografii cu ea prin casă. Este puțin greu, într-adevăr, pentru că, evident, Catherine, soția mea, nu a cunoscut-o pe mama, așa că nu poate oferi foarte multe detalii, nu le poate povesti copiilor foarte multe” a declarat Prințul

Povești despre Diana

„Așa că, foarte des, când îi pun pe George sau pe Charlotte la culcare, vorbesc despre mama și încerc să le spun că ei au două bunici. Este important ca ei să știe cine a fost bunica lor, pe care, din nefericire, nu au întâlnit-o niciodată”, a mai spus William. Clipul de pe TikTok are la activ sute de mii de vizualizări și zeci de mii de aprecieri. De asemenea, în sutele de comentarii, foarte mulți îl laudă pe Prințul William pentru ceea ce face.

„Respect total pentru William, tuturor ne lipsește Prințesa Inimilor, Prințesa Diana, adevărata noastră Regină”, a scris un utilizator în secțiunea de comentarii.

La un eveniment sportiv care a avut loc cu câteva zile înainte de împlinirea a 25 de ani de la moartea Dianei, prințul a vorbit cu jurnaliștii despre copiii săi și despre cum și-ar fi dorit să o fi cunoscut personal. „Săptămâna viitoare se împlinesc 25 de ani de la moartea mamei mele și, cu siguranță, ea nu va fi uitată niciodată”, a spus el. „Vreau să fie o zi plină de amintiri, să ne amintim cu drag despre munca ei incredibilă și de dragostea ce ea o dedica tuturor, pentru modul în care făcea orice. Vreau să fie o zi în care să împărtășesc spiritul mamei mele cu familia mea, cu copiii mei, pe care mi-aș fi dorit să o fi cunoscut”, citează Neewsweek.

Poze rare cu Prințesa Inimilor

Fotografii private de familie, nefăcute publice până acum, cu regretata prințesă Diana și cu soțul ei de la acea vreme, actualul rege Charles al III-lea, pe vremea când aceștia erau tineri părinți, vor fi acum scoase la licitație.

În fotografii apare și Regina Elisabeta a II-a, dar și Prințul William, pe atunci doar un bebeluș de câteva luni. Acestea au fost realizate în septembrie 1982, pe când Familia Regală era la Castelul Balmoral din Scoția, una dintre reședințele favorite ale Reginei. Monarhul și-a petrecut acolo vacanțele anuale alături de cei dragi la sfârșitul verii și începutul toamnei și s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani în septembrie 2022, în aceeași reședință.

Fotografiile, împreună cu negativele lor originale, au fost scoase la licitație de Willingham Auctions din Cambridge, din Marea Britanie, pe 4 martie.

Prințesa Diana ce-l ține în brațe Prințul William, în vârstă de doar trei luni (sursă foto: eonline.com)

Prințesa Diana ce-l ține în brațe Prințul William, în vârstă de doar trei luni (sursă foto: eonline.com)

Prințesa Diana ce-l ține în brațe Prințul William, în vârstă de doar trei luni (sursă foto: eonline.com)

Prințesa Diana ce-l ține în brațe Prințul William, în vârstă de doar trei luni (sursă foto: eonline.com)